Sa Grofom nikad dosadno - Božović o bolu u leđima, brisanju bodova i prvenstvu bez kraja!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 26.04.2016.
14:04
Izvor: Sportske.net, Beta

Strateg Crvene zvezde Miodrag Božović održao je još jednu smehotresnu konferenciju za medije uoči duela sa Čukaričkim.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da će njegova ekipa u predstojećoj utakmici protiv Čukaričkog pokušati pobedom da obezbedi titulu prvaka u Super ligi Srbije.

"Konačno nam se pruža šansa da i zvanično postanemo prvaci Srbije u ovoj ligi koja je trajala tri-četiri godine. Bili smo prvi u prošlom prvenstvu, ali ove godine još nismo osvojili titulu", rekao je Božović na konferenciji za novinare na stadionu "Rajko Mitić".

Zvezda u sredu od 18 časova igra protiv Čukaričkog, utakmicu 33. kola Superlige Srbije. Crveno-beli su posle dva kola u plej-ofu prvi na tabeli sa 42 boda i imaju devet više od Čukaričkog i ako ga pobede osvojiće titulu.

"Čukarički je ekipa koja zaslužuje poštovanje, oni mogu svakoga da pobede ako igraju onako kako oni znaju. Biće maksimalno motivisani, nemaju šta da izgube a i sigurno će im biti lakše što neće biti naših navijača na stadionu", rekao je Božović.

On je dodao se nada interesantnoj utakmici sa mnogo golova, ali da ne zna da li njegova ekipa može da ponovi rezultat iz meča na Banovom brdu, kada je pobedila Čukarički sa 7:2.

Stadion "Rajko Mitić" suspendovan je najmanje na jednu utakmicu zbog nereda navijača na 151. "večitom derbiju".

Na pitanje kakva će biti proslava titule bez navijača, Božović je rekao da mu je žao što njegova ekipa ima šansu da ovoji titulu bez navijača.

"Ja nemam osećaj da ćemo igrati utakmicu kada na tribinama neće biti naših navijača, ali šta je tu je, žao mi je što se to dogodilo", dodao je on.

Upitan da li bi njegovoj ekipi "ušla voda u uši" ako bi u slučaju eventualnog poraza u sutrašnjoj utakmici Čukarički prišao na šest bodova, Božović je odgovorio da se crveno-beli ne plaše.

"S obzirom na ovu treću rundu takmičenja mislim da bi najpravednije bilo da smo svi krenuli sa po nula dodova. Eto, toliko se plašimo eventualnog poraza", rekao je Božović.

Božović je naveo da je Čukarički primer kako treba raditi u Srbiji, pošto taj klub "ima gazdu, ima glavu kuće a znamo da se kuća raspada ukoliko nema glavu".

Upitan o kadrovskoj situaciji, Božović je rekao da će se Savo Pavićević oporaviti "za jedno dve-tri godine".

"Ugo Vijeira je u Portugalu, javlja mi se preko 'voc apa', kaže da je dobro i da se ništa ne brinem i da će se brzo oporaviti. A mene, mene leđa bole i nadam se da će uskoro sve biti u redu", rekao je on.

Fudbaler Zvezde Slavoljub Srnić rekao je da će njegova ekipa pokušati da iskoristi šansu i osvoji titulu, "koju je odavno trebalo da osvoji".

"Jeste da je Čukarički u odličnoj seriji od šest uzastopnih pobeda ali se mi ne opterećujemo time, mi smo Zvezda i želimo ovo prvenstvo da završimo", rekao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Tuesday, 26.04.2016
20:27

Grofe ti nisi Grof, ti si kralj svih Grofova.

avatar
Shampi po manjini!
Tuesday, 26.04.2016
17:33

bolje ga ljedja!

avatar
RadovanRD
Tuesday, 26.04.2016
14:53

Napred Grofe legendo!

avatar
PARTIZANE VOLIMO TE
Tuesday, 26.04.2016
14:30

Folirant HI HI HI

avatar
Legenda JSD
Tuesday, 26.04.2016
15:04

NK Kroacija fk partizan 5 0, te slavne 1997. FK Timok, drugoligas vas izbacio iz osmine finala kupa slavne 2005. Da li su ovo odgovori na neka tvoja pitanja od malopre :) hi hi hi hi

avatar
Legenda JSD
Tuesday, 26.04.2016
16:27

Vec sam ti naveo da je FK Timok drugoligas, plus te godine za njih igrali klinci od 18 godina :) Crvena Zvezda je od Samroka izgubila u prijateljskoj utakmici i to pre 50 godina, na njihovom terenu. Pogledaj postavu Zvezde u toj prijateljskoj utakmici, bice ti jasno sve. Sa druge strane vi ste od tog Samroka izgubili na stadionu JNA, i to u kvalifikacijama za LE 2011, dakle nije prijateljska. Izgubili ste od Makabija Petah Tikve, primili ste 5 komada na svom stadionu 2005. Primili ste pet komada od Kroacije 1997. Sta ti treba vise hi hi hi hi hi hi :) Bolje cuti, kad nemas argumete hi hi hi hi hi hi hi hi :) Jel treba i 87. da pomenem i cuveni Fljamurtari hi hi hi hi hi :)

avatar
PARTIZANE VOLIMO TE
Tuesday, 26.04.2016
15:57

Ne zaboravi na samrok 5-1 hi hi hi

avatar
PARTIZANE VOLIMO TE
Tuesday, 26.04.2016
15:54

Seti se malo na Sevojno drugoligasa i na petardu od Borca....Kairat...veciti evropski epizodisti,nema vas nigde.Tabela Uefa je jasna ko je gde

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Tuesday, 26.04.2016
14:29

Ako protiv čuke pred praznom Marakanom budemo pravi već sutra 27. titula će da se slavi.

avatar
4.999999999%
Tuesday, 26.04.2016
14:22

Naravno da se ne plašiš poraza od satelitskih klubova, a ko neće da se skloni, skloniće ga sudije. Kad već pričamo o poštenju najpoštenije je da zvezda i ofk budu izbačeni iz SL ili ste možda zaboravili ofk 2:6 zvezda?!

avatar
Legenda JSD
Tuesday, 26.04.2016
15:11

Neka onda uefa kazni Barsu i Bajern, i oni malo, malo pa daju po 6,7 komada. Nisam cuo da se negde u svetu kaznjava neki klub jer je najjaci u ligi. Najpostenije bi bilo da vi sada igrate sa Jagodinom i Radom, mada su i oni za vas izmizlili fudbal. Da vas sudije nisu gurale, sada bi bili u toj ekipi :) Ne bi bili ni u finalu kupa, da Radnicki nije zestoko ostecen u obe utakmice. Tada niste pevali o odbojci Sase Ilica, sto je tada zaista i trebao da bude penal. Zatim krvnicki start Evertona. fk partizanelo treba da bude izbacen, trebao je jos davno. Sta trazi u Super Ligi klub koji nema svoj stadion :) Kako bi rekao tvoj drugar hi hi hi hi hi hi hi :)

avatar
Radovan Filipovic
Tuesday, 26.04.2016
15:25

Ovde na forumu me pitao čovek zašto se trudim da mu odgovaram, kad nema poentu. I u pravu je, apsolutno. Ignoriši ga i to je to. Trošiš svoje dragoceno vreme odgovarajući nepotrebnim ljudima.

avatar
Tuesday, 26.04.2016
14:07

Kakav saljivdzija, covek neprevazidjenog humora, nikada do sada vidjenog...

avatar
Legenda JSD
Tuesday, 26.04.2016
15:13

Veci humor od njegovog vidimo samo kada partizan igra. Nije vazno koja ekipa je protivnik. Uglavnom su svi ove sezone partizan napravili smesnom ekipom :)

avatar
Tuesday, 26.04.2016
17:00

Da, pogotovo je u Evropi tako bilo Hahaha Bas si ti neki veseljak.