Sa gol linije na tribine - Kahriman progovorio o svom statusu u Zvezdi!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.09.2016.
11:42
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Doskorašnji prvi golman šampiona Srbije izgubio je mesto među stativama, a kako ga od duela sa Bačkom nema ni u protokolu oglasio se i progovorio šta misli o odlukama Miodraga Božovića.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Stručni štab aktuelnog šampiona Srbije na čelu sa Miodragom Božovićem doneo je lani odluku da standardnog čuvara mreže Damira Kahrimana pošalje na tribine, pa iskusni golman već mesec dana nije u konkurenciji za tim.

Poslednju takmičarsku utakmicu u crveno-belom dresu Damir Kahriman je odigrao 28. avgusta u Novom Pazaru, nakon čega se preselio na tribine. U razgovoru za dnevni list "Alo" prokomentarisao je odluku Miodraga Božovića.

"Božović je trener i on donosi odluku o tome ko će na Zvezdin gol, ja se tu ništa ne pitam. Ne znam zbog čega me nema ni na klupi, a o tome nisam razgovarao sa šefom stručnog štaba" otkrio je Kahriman.

Povremeni reprezentativac Srbine bio je jedan od najboljih pojedinaca u šampionskom sastavu Crvene zvezde tokom prethodne sezone ali je od 151. "večitog" derbija počeo da pruža nešto slabije partije.

"Na meni je da treniram, da radim i da se borim kako bih se se našao među stativama. Profesionalac sam i tako se ponašam. Produžio sam ugovor na početku sezone i ne pada mi na pamet da napustim klub koji volim" poručio je golman Crvene zvezde.

Prednost u odnosu na Damira Kahrimana u datom momentu imaju Filip Manojlović i Nemanja Supić, a iskusni čuvar mreže tvrdi da je u karijeri iskusio i gore situacije.

"Nemam neki poseban komentar o svom trenutnom statusu u klubu, ali to što nisam ni na klupi ne predstavlja najgoru situaciju u mojoj karijeri. Nije tragedija što nisam na golu i ne želim da se bavim razlozima za takvu odluku trenera. Srećan sam i zadovoljan u Zvezdi" poruka je Damira Kahrimana.

Tokom prethodne sezone Damir Kahriman je upisao 32 nastupa u dresu Crvene zvezde i 16 puta uspeo da sačuva svoju mrežu, dok je na startu nove sezone samo tri puta na 13 utakmica ostao nesavladan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
carbone
Thursday, 29.09.2016
07:10

SKORO SVE GOLOVE U KVALIFIKACIJAMA MOZE DA NOSI NA DUSI KAO I ONAJ SA 30 METARA OD EVERTONA...POSLE ANALIZE STRUCNI STAB JE DAO SANSU DRUGOM MLADJEM GOLMANU..PO MENI KAHRIMAN NIKADA NIJE BIO GOLMAN ZA ZVEZDU ALI NEKO DRUGI TO ODLUCUJE

avatar
Аполо
Wednesday, 28.09.2016
21:29

Prosla sezona odlicna, to sto je kiksnuo u derbiju me uopste nije toliko razocaralo koliko kiksevi u kvalifikacijama gde je na svojoj dusi nosio bar 3 gola.

avatar
kizito
Wednesday, 28.09.2016
16:29

Vec je covek u zrelim godinama.Bio je najbolji golman EP za mlade 2007.godine,sto znaci jedan od najtalentovanijih evropskih golmana.Posle se skoro ugasio pa opet vaskrsao u Zvezdi i posle greske u derbiju skroz potonuo.Znaci da nije covek dovoljno lud ili sta vec treba da bude da prevazidje kiks i bude vrhunski golman.Steta.

avatar
Wednesday, 28.09.2016
15:53

...realno si ove sezone bio loš....zato si na tribinama. I realno, vreme je da pružimo šansu mladjima...

avatar
Radovan Filipovic
Wednesday, 28.09.2016
14:06

Pa bolje da ne pitaš zašto nisi na golu..jer ako pogledaš prethodnih 10 utakmica, sve će ti biti jasno.

avatar
neme
Wednesday, 28.09.2016
13:14

Celuuuu karijeru kiks golman,Metalac,Javor,Borac to je plafon.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 28.09.2016
12:18

Буди мало самокритичан па ће ти бити јасно због чега ниси ни на клупи.