Sa čim kreće Lalatović?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.06.2014.
13:22
Izvor: Sportske.net

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde a od srede novi trener šampiona Srbije u petak će obaviti prozivku na kojoj se neće pojaviti veliki broj fudbalera koji su u minuloj sezoni nosili crveno-beli dres.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Šampion Srbije i najtrofejniji klub u zemlji krenuće u pripreme za novu sezonu sa novim trenerom i gomilom problema na grbači.

Čelnici Crvene zvezde imaće zadatak da najpre dogovore uredno snabdevanje električnom energijom na stadionu kako bi okupljeni igrači mogli da počnu sa radom u petak, a onda ih očekuje i borba za opstanak kluba.

Nenad Lalatović za to vreme pokušaće da počne da priprema ekipu, bolje rečeno ono što je ostalo od nje, za nastupajuću sezonu.


Kada se uzme u obzir to da je nekolicina igrača već dobila raskid ugovora, da je dobrom delu istekao ugovor, a da pojačanja za sada nisu prioritet, Lalatović će u petak na raspolaganju imati igrače koji teško da su kadri da odbrane titulu osvojenu u prethodnoj sezoni.

Čelnici Crvene zvezde već su postigli dogovor sa Milošem Ninkovićem, Draganom Mrđom i Nejcom Pečnikom oko oprosta dugovanja i davanja slobode. Sva trojica dobili su "čiste papire" uz dogovor da crveno-belima oproste dugovoanja koja klub ima prema njima.

Istim stopama krenuće i Abiola Dauda čiji će menadžeri u naredna dva dana obaviti formalnosti oko završetka saradnje sa Crvenom zvezdom.

Osim njih četvorice, slobodu da nađu novi klub imaju i golmani Bajković i Vesić, potom Mijailović, Krneta, Kelhar i Mihajlović jer su njima ugovori istekli i pitanje je da li će neko staviti potpis na novi.

Njima treba dodati i ime Luke Milunovića koji je klub napustio odmah po završetku minule sezone a tom prilikom je izrazio spremnost da oprostio deo dugovanja.

Kada se podvuče crta, Nenad Lalatović nema previše igrača od kojih bi mogao da sastavi pristojan tim jer bi u datom trenutku Zvezda na teren izašla sa sastavom koji se ne čini kadar da odbrani trofej.

Zvezda 4-2-3-1

Svemu treba dodati podatak da bi Marko Petković i Darko Lazović mogli da napuste klub u narednom periodu jer, prema rečima Zvezdana Terzića, samo za njih dvojicu postoje ponude.

Spisak pojačanja postoji, o njemu smo već pisali, ali u datim okolnostima teško da bilo ko može da očekuje da se Zvezda osetnije pojačava kada još nije izvesno ni da li će u narednoj sezoni igrati u JSL.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke