Sa "Čaira" poručuju: "Zvezda nije nepobediva!"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.08.2014.
18:20
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Radničkog iz Niša dobili su tu čast da na otvaranju nove sezone gostuju braniocu titule a štoper Zoran Ljubinković tvrdi da uopšte nije loše što se Nišlije u prvom kolu sastaju sa Zvezdom jer veruje da crveno-beli nisu nepobedivi.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nova sezona u Jelen Superligi za fudbalere Radničkog iz Niša počinje gostovanjem aktuelnom prvaku Srbije, ekipi Crvene zvezde.

Velike promene dogodile su se na "Čairu" tokom leta a koliko su one dobrog donele klubu videće se već na otvaranju sezone kada Radnički ukrsti koplja sa dva najbolja kluba u zemlji.

"Kada sam video raspored u prvih 5 kola nisam znao da li je to dobra ili loša stvar. Mislim da je ipak dobro jer možemo da vidimo gde smo. Drago mi je što prvo kolo igramo sa Zvezdom, drugo sa Partizanom" kazao je štoper Radničkog Zoran Ljubinković.

Superligaš iz grada na Nišavi imaće uz sebe tradiciju jer Zvezda po pravilu loše igra u prvom kolu šampionata ali i bez toga Ljubinković veruje da crveno-beli nisu nepobedivi iako igraju pred svojim navijačima.

"Idemo da damo svoj maksimum, ne idemo da se branimo. Mislim da imamo sasvim dobar i korektan tim, napadački. Prija mi ova atmosfera, igrači ne osećaju pritisak. Zvezda nije nepobediva" poručuje Ljubinković u izjavi za "Južne Vesti".

Utakmica prvog kola JSL između Crvene zvezde i Radničkog iz Niša igra se na našem najvećem stadionu u subotu od 19 časova i 30 minuta a glavni arbitar biće naš najbolji sudija Milorad Mažić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke