Ruski velikani u trci za Đurđevića?

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.06.2017.
20:20
Izvor: Sportske.net

Najbolji strelac Partizana i Superlige već dugo je na oku čelnicima novog šampiona Rusije, ali sada je u igri još jedan veliki klub.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Da li će tandem ''Đu-Le'' predvoditi Partizan u kvalifikacijama za Ligu šampiona?

To pitanje ovog leta najviše zanima navijače crno-belih, ali je i dalje teško sa sigurnošću dati potvrdan odgovor, iako u Humskoj, naravno, čine sve da i Leonardo i Đurđević ostanu.

Doduše, neizvesnost je nedavno uneo i sportski direktor Ivica Iliev, koji je priznao da razmišlja i o prodaji jednog od njih dvojice, imajući u vidu određene tenzine koje su postojale među njima u finišu sezone.

S obzirom da je pre par dana ponovio da crno-beli nemaju nameru da se odreknu Leonarda, pa i po cenu njegovog nezadovoljstva, ostalo je otvoreno šta će biti sa Đurđevićem.

Najbolji strelac crno-belih nalazi se u Poljskoj, sa mladom reprezentacijom Srbije na Evropskom prvenstvu, a za to vreme sa Istoka stižu informacije o sve većem interesovanju dva velika ruska kluba za Uroša Đurđevića.

Još od zimus je poznato da moskovski Spartak pomno prati partije Partizanovog napadača, ali u trku ovog leta ulazi i njihov veliki rival, CSKA.

Iz tamošnjih izvora dobili smo informaciju da je njihovo interesovanje sve ozbiljnije, pa ostaje da sačekamo kraj Evropskog prvenstva, kada bi trebalo nešto konkretnije da se zna na ovu temu.

Inače, napadači ''Armejaca'' se u prošloj sezoni nisu proslavili, bili su daleko od vrha Liste strelaca, a najefikasniji je bio mladi Fjodor Čalov, sa šest postignutih golova u tamošnjoj Premijer ligi.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
born2wonder
Thursday, 22.06.2017
01:25

Zna Iliev da mora s boljim od Djurdjevica u evropu a zadrzace Lea po svaku cenu. Suska se da Partizan (Iliev i Vazura) pregovara sa nekoliko igraca ozb kalibra a verujem da nece pustiti ni Djuku ispod cene. Sve ovo dosta zavisi i od desavanja u kvalifikacijama i koga dobijemo za protivnika u narednom kolu (ako se prodje Buducnost) i mislim da ce Iliev biti na liniji s menadzerima a ako bude prodavao to ce uraditi samo u slucaju odlicne finansijske ponude. Tako da u slucaju prodaje mozemo ocekivati jako brzu (spremnu) reakciju. Jasno je da Partizan mora dovesti 2-3 ozb pojacanja. Nek je sa srecom Ilievu jer je ovo kao kocka koja mora da se baci pa sta ti zapadne.

avatar
partizanpadinjak
Wednesday, 21.06.2017
23:19

Dace leonardu platu preko pola miliona a ako ne udjemo u bilo koju ligu u evropi bice partizan u velikom problemu jer se mnogima duguju plate tako da jedini spas je liga evrope i onda mogu da opravdaju ulozeni novac

avatar
Navijač Partizana
Wednesday, 21.06.2017
20:45

Do kraja kvalifikacija da ostane pre toga ništa!

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 21.06.2017
20:37

5 000 000 nek se stavi cena, pa ko ponudi nek ga vodi.

avatar
Miroslav Jelic
Thursday, 22.06.2017
08:52

Lokomotiva ga prati od zimus. Partizan trazi 7,5 za transfer, milion menadzeru i njemu platu 1,5 milion.