Rusi baš leže Zvezdi!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.02.2015.
19:53
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su četvrtu kontrolnu utakmicu na pripremama u Antaliji a duel sa Mordovijom rešen je u poslednjem minutu golom mladog Vukašina Jovanovića.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije upisao je drugi trijumf na pripremama u Antaliji pošto je danas savladao rusku Mordoviju rezultatom 1:0 (0:0) u utakmici koju su obeležile i neke druge interesantne okolnosti.

Crvena zvezda
- Rajković, Cvetković, Pavićević, Lazić, Anđelković, Kovačević, Stojanović, Savićević, Gavrić, Lazović, Parker

Više od rezultata navijače Crvene zvezde zanimaće to da je Darko Lazović počeo meč od prvog minuta i to sa kapitenskom trakom na ruci, iako se od početka nedelje spekulisalo da bi mogao da bude suspendovan od strane kluba ukoliko ne oprosti deo dugova.

Sa druge strane, loša vest za Nenada Lalatovića i njegov stručni štab mogla bi da bude povreda zbog koje je Saša Stojanović napustio teren u 12. minutu igre zbog bola koji je osetio u nozi.

Danas je ponovo na golu bio oporavljeni Predrag Rajković koji je uspeo da sačuva mrežu iako je u nekoliko navrata Mordovija opasno pretila.

Najbolje prilike na utakmici ruski tim je propustio već na startu drugog dela igre kada je Vukašin Jovanović 'izvadio' loptu sa gol linije. Mordovija je u 67. minutu imala i pogođenu prečku ali je sreća bila na strani Zvezdinog golmana.

Kako to obično biva, kazna za promašaje stigla je Ruse u 90. minutu igre posle kornera koji je izveo Aleksandar Katai.

Gužvu u šesnaestercu iskoristio je mladi štoper Vukašin Jovanović koji je nogom ubacio loptu u mrežu Mordovije i tako doneo Zvezdi još jednu pobedu u sklopu priprema za prolećni deo sezone.

Crvena zvezda je od dolaska u Antaliju igrala nerešeno protiv Olimpije (1:1) i Metalista (0:0) a pobede je slavila protiv Rubina (1:0) i Mordovije (1:0).


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Samo CZV
Wednesday, 11.02.2015
21:03

Bravo momci!!!nJoš jedna pobeda, povratak Lazovica.nMa sve ide u željenom smjeru.nSamo da se ne umešaju tole i sudije i lagano branimo titulu.

avatar
Cipiripi-Semenke
Wednesday, 11.02.2015
21:09

Nema nista od odbrane titule dokle god neko ovom kvazi treneru objasni da sa JEDNIM NAPADACEM NE MOZES PROBITI JSL BUNKER. Stavice u napad Parkera, levo ce mu igrati Gavric a desno Lazovic. Ima da stave bunker i to je to. Ne pravimo sanse, nemamo napad opet.. ne moze sa jednim napadacem da se igra i kraj price. Ne znam kad ce da shvati. Zivim za dan kad ce da ode iz Zvezde.

avatar
drzavni projekat ope
Thursday, 12.02.2015
14:12

Zvezdi svi leze. ali samo na pripremama.

avatar
Samo CZV
Wednesday, 11.02.2015
23:18

Pa i patlidžan igra sa jednim napadačem?

avatar
Realan
Wednesday, 11.02.2015
21:45

Jel sa ovom pobedom prolazite grupu LS?