Rumuni najavljuju trijumf u Jagodini!

Autor: Beta Beta
sreda 23.07.2014.
23:11
Izvor: Beta

Iako na svom terenu nisu uspeli da savladaju srpskog predstavnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope, fudbaleri Kluža veruju da će to učiniti na gostovanju u četvrtak na Gradskom stadionu.

cfr1907.ro
cfr1907.ro

Povezane vesti

Trener fudbalera Kluža Vasilij Mirjuta izjavio je večeras da ih očekuje teška utakmica protiv Jagodine, ali da će učiniti sve da pobede u revanš meču kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Znamo da će sutra biti veoma težak meč, igraćemo protiv veoma agresivnog i veoma jakog tima. Spremni smo, jer očigledno je da neće biti lako, ali ćemo učiniti sve da pobedimo i nadamo se pobedi", kazao je Mirjuta na konferenciji za medije u Jagodini.

U Rumuniji su pre nedelju dana Jagodina i Kluž igrali nerešeno, bez golova

"Najvažnija stvar je rezultat, manje je bitno da li će biti dobra ili loša utakmica, bolji ili lošiji fudbal, najbitniji je rezultat kako bismo išli napred", kazao je Mirjuta.

On je istakao da će njegova ekipa dati sve od sebe da pobedi Jagodinu.

"Pozitivna stvar je što nismo primili gol u Rumuniji, a u ovakvoj vrsti takmičenja najvažnije je dati gol na strani. Slažem se sa konstatacijom da su šanse za pobedu pedeset-pedeset, ali dajem svom timu malu prednost zato što ima veće iskustvo od ekipe Jagodine u evropskim takmičenjima", rekao je trener Kluža.

Na pitanje novinara da li će ovaj tim nastaviti tradiciju da nikada ne gubi u kvalifikacijama, Mirjuta je kazao da želi da nastave tu tradiciju, da idu napred, u treće kolo.

On je dodao da će ista postavka koja je igrala u Klužu igrati i u Jagodini.

Mirjuta je rekao da je do sada znao dosta stvari o Srbiji jer ima prijatelje u Subotici i Beogradu i nekim drugim gradovima, ali nije puno znao o Jagodini.

"Očigledno je ovo jedno lepo mesto i sve je vrlo zadovoljavajuće do sada", ocenio je Mirjuta.

Revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope izmedju Jagodine i Kluža igra se sutra od 20.30 na Gradskom stadionu u Jagodini.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke