Rukavina: "Primili smo previše golova"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 10.10.2016.
13:45
Izvor: Sportske.net

Defanzivac Viljareala Antonio Rukavina smatra da će "Orlovi" morati da porade na defanzivnim zadacima, pošto smatra da su već primili previše golova u kvalifikacijama.

fss.rs/Starsport
fss.rs/Starsport

Povezane vesti

Reprezentativac Antonio Rukavina rekao je da ne bi trebalo dizati euforiju posle "velike pobede" nad Austrijom.

"Bio bih zadovoljan, a mislim i da bi cela ekipa bila srećna da smo osvojili bod na današnjem meču s obzirom na to kako se odvijala utakmica. S ova tri boda smo na dobrom putu, ali ne treba dizati euforiju. Idemo utakmicu po utakmicu. Austrija i Vels su favoriti naše grupe, a pobediti jednog od favorita kod kuće je velika stvar. Lideri smo grupe i sada je sve u našim rukama", rekao je Rukavina.

Srbija je na prve tri utakmice u kvalifikacionoj Grupi D osvojila sedam bodova uz gol razliku 8:4 (+4).

"Najbitnije da igramo sve bolje i bolje, da stvaramo šanse i postižemo golove, ali moramo i defanzivu da popravimo, jer smo kod kuće primili četiri gola. Mislim da je to previše, iako dajemo dosta golova", rekao je Rukavina.

Narednu utakmicu "Orlovi" igraju 11. novembra protiv selekcije Velska u Kardifu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ruud gullit
Monday, 10.10.2016
20:07

Nije mi jasno kako ovaj covek igra bilo gde.

avatar
Del-Boy-Trotter
Monday, 10.10.2016
18:46

kada sam cuo da umesto nestabilnog Vukovica se eksperimentira u ovakvoj vaznoj utakmici sa jos losijim STEFANOM MITROVICEM onda sam bas pomislio uff ako ovo na dobro zavrsi bice stvarno zakon i eto ja ne pamtim da je neko u odbrani nasoj dosada gore igrao od njega..svaka lopta prema njemu je bila rizik, momak sasvim neometano ispucava loptu bilo gde, ne moze da je primi, dva gola im je nastelovao i zamalo po jos neki...delovao je kompletno zbunjeno, bespomocno i na pogresnom mestu... jedan solidan trener ga ne bi stavio da igra ili barem ga zamenio na poluvremenu....a imamo igrace koji su solidni kao stoperi tipa maksimovic ili da igramo 1.antonov, ivanovic, nastasic, gajic....ili pod 2.kolarov, ivanovic, nastasic, maksimovic... ispade dosada nijedan od Sampionskih Orlica iz N. Zelanda nije igrao osim jednom Rajkovic, a rece trener da ce i na njih racunati....sve u svemu kada strepis 90 min kod kuce od jedne ispod prosecne Austrije, to znaci da lose radis Musline...samo neke od razloga sam gore spomenuo...

avatar
ercov
Monday, 10.10.2016
18:24

E moj Rukavina, tebi bi bilo bolje da se usima pokrijes i da se pred sportske novinare u opste ne pojavljujes jer realno receno, sinoc si uz Stefana Mitrovica bio najgori na terenu i da A reprezentacija Srbije dugo nije imala losijeg desnog beka od tebe. U Partizanu bi sigurno grejao klupu pored jednog Vuleta.

avatar
sashki
Monday, 10.10.2016
17:20

Pa I nismo ako pogledamo da he Drugi gol iz ofsajda a I prvi isto. Al da duva u odbrani duva

avatar
Скаузерлија
Monday, 10.10.2016
15:30

рече најгори десни бек у историји наше репрезентације...

avatar
svojnasvome
Monday, 10.10.2016
16:28

Idi kuvaj rucak a ako si musko sa zeljom da si žensko onda i ne cudi takav komentar....jer ako misliš da bi neko godinama igrao u spanskoj ligi, sad u viljarealu, i da bi ga neko trpeo svo to vreme, onda je to dokaz da lupetaš

avatar
Zile Zikica
Monday, 10.10.2016
17:43

Bas ti dobra slika..

avatar
Скаузерлија
Monday, 10.10.2016
17:27

Ти сам себи противуречиш, соколе!

avatar
chaki
Monday, 10.10.2016
17:18

Nista pogresno nije rekao,po tebi ispade da je Karvahal

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 10.10.2016
15:06