Rukavina: "Neću moći da igram za reprezentaciju"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 04.10.2014.
15:07
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Antonio Rukavina razrešio je dilemu oko toga da li će biti spreman da odgovori na zahteve selektora reprezentacije Srbije u duelima sa Jermenijom i Albanijom.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Nekadašnji desni bek Partizana Antonio Rukavina trebalo je da bude deo nacionalnog tima na startu kvalifikacija za EURO 2016. godine ali je povreda zadobijena u četvrtak nešto teže prirode i iziskuje duži period mirovanja.

"Kretao sam se unazad, protivnik me udario s leđa i stao na nogu, koja se iskrenula... Magnetna rezonanca je zakazana za ponedeljak i tada će sa sigurnošću moći da se kaže koliko ću da odsustvujem. Ono što je najbitnije, ništa nije puklo. Za ostalo ćemo lako" kaže Rukavina za "Novosti".

Defanzivac Viljareala povredio se već u 15. minutu prekjučerašnjeg susreta sa Apolonom u Ligi Evrope koji je "Žuta podmornica" dobila rezultatom 4:0.

"Dobro je što nije stradala desna noga, da jeste, zabrinuo bih se, ovako... Krivo mi je samo što ne mogu da igram za reprezentaciju... Šta je, tu je, iz ove kože ne mogu. Želim sreću, želim uspeh Srbiji! Napred do šest bodova" poručuje Rukavina.

Selektor Dik Advokat tako definitivno neće moći da računa na Rukavinu za duele sa Jermenijom i Albanijom a ostaje da se vidi da li će Holanđanin u danima koji slede posegnuti za nekim rezervnim rešenjem.

U datim okolnostima Advokat bi možda mogao da pozove Miroslava Vulićevića u nacionalni tim pošto je desni bek Partizana već imao priliku da se nađe u reprezentaciji na turneji po Severnoj Americi a trenutno je najbolji desni bek u domaćem šampionatu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke