Ruiz: "Vratiću se u Zvezdu spreman za rad"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.01.2017.
12:43
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Prvotimac Crvene zvezde Džon Ruiz poručio je da niko u klubu ne mora da brine zbog toga što će propustiti prvi deo priprema, pošto će se nakon reprezentativnih obaveza vratiti oran za rad.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Šef stručnog štaba aktuelnog šampiona Srbije Miodrag Božović saznao je uoči početka priprema za prolećni deo sezone da tokom većeg dela pripremnog perioda neće moći da računa na Gelora Kangu i Džona Ruiza.

Selektor Gabona pozvao je veznog fudbalera Crvene zvezde za Kup afričkih nacija, dok je Kostarikanac Džon Ruiz 3. januara dobio poziv u nacionalni tim za Kup Centralne Amerike.

"Svakom igraču je izuzetna čast da brani boje svoje reprezentacije. Zahvalan sam što mi se ukazala ovakva prilika i daću sve od sebe da na terenu ostvarim što bolji rezultat" kazao je Ruiz.

Momak koji je prethodnih šest meseci proveo na stadionu "Rajko Mitić" tvrdi da su mu partije u Zvezdinom dresu pomogle da se ponovo nađe u seniorskoj reprezentaciji svoje zemlje.

"Dobar rad i utakmice u Crvenoj zvezdi doprinele su tome da se nađem u najjačem sastavu svoje zemlje i ovo je samo jedan od mnogobrojnih podsticaja da i u narednoj polusezoni na svakoj utakmici dajem svoj maksimum" rekao je krilni napadač.

Turnir u Panami održava se od 13. do 22. januara, što znači da će Džon Ruiz propustiti prvi deo priprema za prolećni deo sezone. Reprezentativac Kostarike ipak poručuje da u Zvezdi nemaju razloga za brigu.

"Biću deo jakog turnira i to će mi samo pomoći da se još bolje pripremim za nastavak sezone. Siguran sa da neće biti problem što na samom početku neću biti uz ekipu, imaćemo dovoljno vremena da se uigramo, mada se već sada odlično poznajemo i razumemo na terenu. Vratiću se spreman da se uključim u normalan rad" poručio je Ruiz.

Kostarikanac je do sada za crveno-bele odigrao 23 utakmice u svim takmičenjima i postigao pet golova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MozdaRealan
Friday, 06.01.2017
01:51

Од странаца морамо задржати Доналда , Руиза и Кангу. Доналд је мотор екипе , Канга повезује редове и види се да зна да асистира само што је Сикимић пањ и њему ни Иниеста не би могао добро асистирати а Руиз игра све боље , мало му је времена требало али све више показује квалитет. Што се тиче Ле Талека мени није улио неко повјерење , али опет каквих је било ( Фибел, Едсон, Моуче... ) није он толико лош и може да остане.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Thursday, 05.01.2017
15:09

Врати се још бољи чекамо те.

avatar
Predrag Matić
Thursday, 05.01.2017
14:02

Ljudi, Gabon i Costa Rica du ozbiljne reprezentacije i u obe imamo po igraca.... Nije loše, treba zadržati obojicu!! nKanga Jeste napravio ono protiv Ludogoreca, ali je igracina... Ruiz je za nas univerzum... nKao i Leonardo kod komsija, pravi igrac, pravi razliku...