Ruiz: "Polako dostižem svoju najbolju verziju"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.09.2016.
14:57
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Prvotimac Crvene zvezde Džon Ruiz zadovoljan je poboljašnjem forme i ističe da će kroz treninge i utakmice doći do svoje "najbolje verzije".

Beta/SašaĐorđević/Ev
Beta/SašaĐorđević/Ev

Povezane vesti

Šampion Srbije odigrao je od početka sezone 17 takmičarskih utakmica, a Kostarikanac Džon Ruiz upisao je čak 16 nastupa što ga svrstava u red fudbalera Crvene zvezde sa najvećim brojem provedenih minuta na terenu.

Kostarikanac je u Beograd stigao tokom letnjeg prelaznog roka ali se čini da još uvek nije dostigao formu u kojoj bi mogao da iskaže svoj puni potencijal.

"Ranije bih dostigao dobru formu da nismo ovoliko često igrali utakmice, uglavnom svake srede i subote. To je predstavljalo veliko opterećenje za igrače, posebno na samom početku sezone. Sada se cela ekipa oseća bolje fizički, spremniji smo i sve polako dolazi na svoje mesto" objasnio je Džon Ruiz.

Džon Ruiz je u poslednjih mesec dana postigao tri prvenstvena gola što govori da lagano hvata željeni ritam.

"Veliki podstrek mi je to što pružam sve bolje partije. Malo pomalo, kroz treninge i utakmice, dolazim do najbolje verzije sebe i drago mi je da sam u mogućnosti da pomognem ekipi na terenu" dodao je Ruiz.

Sva tri gola u crveno-belom dresu Džon Ruiz je postigao u domaćem šampionatu, a poslednji je dao u derbiju 10. kola protiv Vojvodine.

Narednu priliku da se "Delijama" prikaže u što boljem svetlu Kostarikanac će imati na nedeljnom gostovanju u Ivanjici kada Crvena zvezda ukršta koplja sa Javor Matisom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 28.09.2016
18:34

Од Руиза ће да буде нешто и можда од Бабунског. Остали нису играчи за Звезду.