Ruiz očekuje još bolje igre u Zvezdinom dresu, ali i ''komplikovaniju godinu''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 12.12.2016.
12:39
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Kako sezona odmiče, Kostarikanac Džon Ruiz potvrđuje da je letos s pravom doveden na Marakanu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Za razliku od nekih njegovih saigrača, koji su takođe letos stigli u Zvezdu kao velika pojačanja, Džon Ruiz taj epitet potvrđuje iz meča u meč.

On je i proteklog vikenda, u utakmici protiv niškog Radničkog (2:1) dao ključni doprinos novom trijumfu, postigavši prelep pogodak već posle nepuna tri minuta igre.

Podsetimo, prethodno je rešio još par mečeva u Zvezdinu korist, pa sada ima dosta razloga za zadovoljstvo. Ipak, on uverava da od njega tek treba da očekujemo kvalitetne partije.

''Istina je, postigao sam nekoliko ovakvih golova, ali, iskreno, prethodni koji sam dao mi je najlepši u Zvezdi. Važno je da dajem golove najpre zbog same ekipe, ali i zbog sebe jer mi mnogo znače. I fizički se osećam sve bolje i bolje, i nadam se da ću biti još bolje'', istakao je Ruiz, a prenosi klupski sajt.

On je dodao i da očekuje ''komplikovaniju'' sledeću godinu, ali kad je naredni meč protv Radnika u pitanju, tu nema nikakvu dilemu.

''Moramo da nastavimo da radimo jer će sledeća godina biti komplikovanija, ali što se tiče naredne utakmice, svakako očekujem pobedu'', poručio je Kostarikanac.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja #47
Monday, 12.12.2016
20:58

Ma kakva dilema protiv vašeg satelita, kad Donald i ti čistite kartone protiv Radnika sve je potpuno jasno šta će tu biti.