Rouz zbog Kruševca nije doputovao u Beograd?

Autor: Miloš Marković
četvrtak 18.09.2014.
11:08
Izvor: Sportske.net

Englezi su juče stigli u Beograd, na spisku putnika nije bio Deni Rouz, koga srpska publika pamti po incidentima u Kruševcu, tokom susreta mladih reprezentacija.

Beta/AP Photo/Bogdan Maran
Beta/AP Photo/Bogdan Maran

Povezane vesti

Totenhem će protiv Partizana igrati bez nekoliko standardnih prvotimaca.

Maurisio Poketino u Srbiju nije poveo Junesa Kabula, Emanuela Adebajora, Musu Dembelea, ali i Denija Rouza čiji je izostanak izazvao najveću pažnju.

Podjednako sa srpskom javnošću, i mediji sa ostrva poklanjaju veliku pažnju izostanku engleskog fudbalera koji je pre dve godine bio u epicentru nemilih scena viđenih u Kruševcu, prilikom duela mladih reprezentacija Srbije i Engleske.

Vređan na rasnoj osnovi sa tribina, Rouz je svojim potezima isprovocirao publiku, ali i učesnike na terenu, poznato je i da se sukobio sa Nikolom Nikovićem.

Ponovni susret dvojice fudbalera neće biti omogućen u klupskim bojama, Poketino je, smatraju Englezi, svesno poštedeo svog fudbalera svih neprijatnosti. Ipak, sam menadžer Totenhema ističe da Kruševac nije razlog.

„Ne, nije zbog toga izostavljen iz tima. On sam nije tražio da ga ostavimo u Londonu. Odluka je isključivo fudbalska, sve odluke donosim isključivo iz fudbalskih razloga. Dve godine je dug period, samo sam želeo da ga odmorim posle meča sa Sanderlendom.“

„Pre toga je igrao i sa reprezentacijom, umoran je, a i ja imam priliku da proverim neke druge igrače na ovaj način.“, rekao je Poketino.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke