Romantika u drugom planu, Partizan se sprema za Grke...

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 29.09.2014.
10:44
Izvor: Sportske.net

Zatečeni dešavanjima u domaćem prvenstvu i odlaganjem utakmice sa OFK Beogradom, crno-beli sve snage usmeravaju ka pripremi novog izazova u Ligi Evropa.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Partizan već u četvrtak igra svoj narodni evropski meč, nakon remija sa Totenhemom crno-bele očekuje duel sa grčkim predstavnikom Asterasom.

Marko Nikolić u svom timu ima 'insajdera' koji je iz prve ruke pratio rast ovog tima, umalo nije postao i fudbaler grčkog kluba. U pitanju je Nenad Marinković, fudbaler koji je igrao za OFI sa Krita.

„Nakon ugovora u Izraelu 2013. godine sam imao opciju da pređem u Asteras, ali sam se odlučio za Švajcarsku u tom trenutku. U pitanju je dobro izbalansirana ekipa, izuzetno organizovan klub kome moramo da iskažemo poštovanje.“, rekao je Marinković.

Optimizam u redovima srpskog vicešampiona je na visokom nivou, ekipa je u dobroj seriji a remi i prvenstveno sjajno izdanje protiv engleske ekipe dali su vetar u leđa i injekciju samopouzdanja.

„Nismo prezali od Totenhemna, napali smo ih bez obzira na kvalitet i renome, ne vidim zašto bismo se plašili Asterasa. Poštovanje postoji, ali mi jednostavno moramo da gledamo sebe i kako da dođemo do rezultata koji nam odgovara.“, istakao je u izjavi za Sport fudbaler Partizana.

Utakmica između Asterasa i Partizana se igra 02. oktobra s početkom u 21.05.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke