"Romantičari" traže iskupljenje u Pećincima

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 17.04.2015.
19:34
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Strateg OFK Beograda Dejan Đurđević nada se da će njegova ekipa uspeti da ostvari pozitivan rezultat na gostovanju Donjem Sremu i tako se iskupi za poraz od Partizana.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Nakon poraza koji su doživeli u duelu sa liderom Jelen Superlige, fudbalere OFK Beograda očekuje gostovanje ekipi Donjeg Srema u Pećincima.

"Pokušaćemo da napravimo reakciju u odnosu na utakmicu sa Partizanom koja je bila rezultatski loša po nas. Imamo priliku da već ove nedelje to ispravimo" kaže trener OFK Beograda Dejan Đurđević.

"Romantičari" se nalaze na viskoj šestoj poziciji sa 32 osvojena boda, dok njihov naredni protivnik vodi borbu za opstanak u Superligi.

"Očekuje nas dosta teška utakmica obzirom da idemo na noge protivniku koji se grčevito bori za opstanak. Kod njih će se osetiti doza pritiska, dok mi imamo personalnih problema, tako da ćemo pokušati da mirnom i staloženom igrom dođemo do rezultata" zaključio je Đurđević.

Utakmica 23. kola Jelen Superlige između Donjeg Srema i OFK Beograda zakazana je za subotu, 18. april, sa početkom od 16 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke