''Romantičari'' promovisali nove dresove

Autor: Beta Beta
ponedeljak 30.06.2014.
17:31
Izvor: Beta

Posle promocija prvih novajlija u igračkom kadru, OFK je od danas jači i za još jednog sponzora - kompaniju JOMA, u čijim će dresovima igrati ''Romantičari'' u narednoj sezoni.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Od naredne sezone fudbaleri OFK Beograda će nositi opremu marke JOMA, nakon potpisivanja ugovora sa firmom Cherry Company generalnim distibuterom popularnog španskog brenda.

Aleksandar Pivić, generalni sekretar kluba nije krio zadovoljstvo ostvarenom saradnjom.

"Zadovoljni smo što smo potpisali ugovor renomiranim brendom i sa prijateljima sa kojima smo imali saradnju i u prošlosti. Verujemo da ćemo uz novu opremu postizati rezultate koji su u skladu sa renomeom kluba i da ćemo zajedno ponoviti uspeh ostvaren tokom prethodne saradnje i obezbediti prolaz na evropsku scenu'', izjavio je Pivić.

Darko Višnjić, vlasnik firme Cherry Company, podsetio je na neke stare dane.

"Takođe smo zadovoljni ostvarenom saradnjom. Nadam se da ćemo imati uspeha kakve smo imali u prošlosti. Pratićemo svoj slogan da želimo da postižemo vrhunske rezultate uz vrhunsku sportsku opremu. Igračima želimo puno sreće u prvenstvu i neka se baziraju na rezultate, a mi ćemo voditi računa o opremi'', poručio je Višnjić.

OFK Beograd će naredne sezone kao prvu opciju nositi prepoznatljivi plavo beli dres, a rezervna varijanta je beli dres, dok će treća garnitura biti iznenađenje koje će biti promovisano u toku prvenstva.

Dresove su promovisali fudbaleri OFK Beograda Milan Gajić i Nemanja Antonov, koji su takođe i omladinski reprezentativci Srbije, članovi selekcije koja je izborila plasman na evropsko prvenstvo u Mađarskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke