"Romantičari" prijateljski sa Timokom

  • 11. april 2012.

  • 15:14

  • Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Fudbaleri OFK Beograda nisu previše odmarali isčekujući naredno kolo Jelen Superlige. Pauzu su iskoristili da odmere snage sa Timokom iz Zaječara a rezultat, iako u drugom planu, bio je prijateljski kao i karakter ovog meča.


Foto: beta
Branko Babić iskoristio je priliku da pruži šansu igračima koji se od nastavka prvenstva nisu često nalazili na terenu. Samo dvojica standardnih prvotimaca odigrali su meč u Zaječaru protiv tima koji nastupa u Srpskoj ligi Istok.

Kombinovani sastav OFK Beograda remizirao je sa Timokom (1:1) a puleni Branka Babića pokazali su razliku u kvalitetu stvorivši pregršt stopostotnih šansi koje ipak nisu iskoristili pa je ostalo nerešeno.

Strelac gola za "Romantičare" bio je defanzivac Gašić koji je bio najviši u skoku nakon kornera koji je izveo Kolarević.

Beograđane danas očekuje takmičenje koje organizuje generalni sponzor Superlige pa će jedanaestorica najboljih oprobati svoj udarac u okviru "Jelen Superšuta".

Komentari

blog comments powered by Disqus s

Digital Day

VESTI PO KLUBOVIMA

LJajićeva serija

Adem Ljajić je učestvovao u poslednja tri pogotka rimske Vučice, bilo svojim pogotkom, bilo asistencijama (2).

3

U Fokusu

Mojes - Na putu za Golgotu...

Simbolično, za Uskršnji vikend, Dejvid Mojes je poneo krst na leđima, njegov odlazak je iskupljenje za Glejzere i igrače. Čisto da se ne zaboravi, Junajtedov neuspeh je itekako deljiv, makar i onaj koji je platio ceh morao da proguta sve iz tanjira...

Dalje...

Glas naroda

"Večiti", svaka bi vas birtija poželela!

Formula je sledeća, ko je dalje od državnih jasli piše saopštenja, onaj drugi odgovara sa visine. Onda se umeša savez sa opštim mestima, pa neko poviče "privatizacija" i svi se razbeže. Umesto zaključka, prisetite se kako je izgledao jesenji derbi.

Dalje...