"Romantičari" prijateljski sa Timokom

  • 11. april 2012.

  • 15:14

  • Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Fudbaleri OFK Beograda nisu previše odmarali isčekujući naredno kolo Jelen Superlige. Pauzu su iskoristili da odmere snage sa Timokom iz Zaječara a rezultat, iako u drugom planu, bio je prijateljski kao i karakter ovog meča.


Foto: beta
Branko Babić iskoristio je priliku da pruži šansu igračima koji se od nastavka prvenstva nisu često nalazili na terenu. Samo dvojica standardnih prvotimaca odigrali su meč u Zaječaru protiv tima koji nastupa u Srpskoj ligi Istok.

Kombinovani sastav OFK Beograda remizirao je sa Timokom (1:1) a puleni Branka Babića pokazali su razliku u kvalitetu stvorivši pregršt stopostotnih šansi koje ipak nisu iskoristili pa je ostalo nerešeno.

Strelac gola za "Romantičare" bio je defanzivac Gašić koji je bio najviši u skoku nakon kornera koji je izveo Kolarević.

Beograđane danas očekuje takmičenje koje organizuje generalni sponzor Superlige pa će jedanaestorica najboljih oprobati svoj udarac u okviru "Jelen Superšuta".

Komentari

blog comments powered by Disqus s

Digital Day

VESTI PO KLUBOVIMA

Kup Kralja kraljevskom klubu!

Pobedom nad Barselonom, Real Madrid je osvojio svoj 19. trofej Kupa Kralja. Najviše u svojim vitrinama imaju Barselona (26) i Atletiko Madrid (23).

19

U Fokusu

Barsa - Kad zaturiš svrhu...

Sigurno da Barselona nije izgubila kurs plovidbe preko noći. Takođe, dugo putovanje u susret plutajućoj santi ne mora da se završi katastrofom. Klub mora da definiše ono što želi i da se priseti da je na početku bila igra, pa tek onda naplata uspeha...

Dalje...

Izjava dana

A ko da dođe u sport ako odemo mi političari?

Ivica Tončev

Ivica Tončev

Glas naroda

April - "Bure baruta"!

Mesec čiji prvi dan obeležavaju šale, srpsko društvo i državne institucije moraće da shvate vrlo ozbiljno jer se nalaze pred ispitom čiji nas ishod može zaviti u crno ali i pokazati u najboljem mogućem svetlu pred nama samima ali i pred svetom.

Dalje...