"Romantičari" ne beže od uloge favorita

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 21.11.2014.
17:41
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Fudbaleri OFK Beograda ugostiće lučansku Mladost u okviru 13. kola JSL a pomoćni trener "Romantičara" ističe da igrači ne beže od uloge favorita koja im se nameće.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trinaesto kolo Jelen Superlige donosi nam nekoliko okršaja na kojoma će se direktno odlučivati o poziciji na tabeli pa će tako fudbaleri OFK Beograda i Mladosti voditi bitku za peto mesto na superligaškoj lestvici.

Obe ekipe nadaju se porazu Novog Pazara na vrhu tržnog centra "Stadion" što bi značilo da pobednik duela na "Omladinskom stadionu" može do petog mesta na tabeli nakon nedeljne utakmice.

"Dolazi nam ekipa koja je prava takmičarska, uz trenera koji dobro radi svakako predstavljaju jedan ozbiljan sastav. Ulaskom u Superligu su doneli novitete, ali verujem da ćemo u nedelju pokazati naš kvalitet" rekao je zamenik šefa stručnog štaba OFK Beograda Goran Lazarević.

"Romantičari" se trenutno nalaze na šesto poziciji na tabeli sa samo jednim bodom više u odnosu na svog nedeljnog rivala.

Za razliku od ekipe Mladosti, fudbaleri OFK Beograda imali su tokom nedelje obaveze u Kupu Srbije ali zamenik Švabe Đurđevića poručuje da igrači neće smeti da se pozovu na iscrpljenost i da nema bežanja od uloge favorita.

"Iako nas je utakmica u kupu malo potrošila, ulazimo u meč u najjačem sastavu i može se reći kao blagi favoriti" istakao je Lazarević.

Sa članom stručnog štaba ekipe za koju nastupa složio se i Milan Savić.

"Slažem se sa šefom da je ekipa Mladosti jedna tvrda ekipa, ali mi nećemo odustajati od našeg sistema i prepoznatljive pas igre. Ovom prilikom bih pozvao navijače da nas podrže i da se svi zajedno radujemo na kraju meča" zaključio je Savić.

Utakmica OFK Beograd - Mladost zakazana je za nedelju sa početkom od 13 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PintoDaCosta
Friday, 21.11.2014
21:10

Svaba, jedan od najboljih trenera uz Milinkovica za rad za mladim talentima.