'Romantičari': "Da se ne ponovi Vojvodina"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 15.08.2014.
19:12
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Fudbaleri OFK Beograda složili su se u oceni da u duelu sa Spartakom ekipa ne sme da napravi greške zbog kojih je doživela ubedljiv poraz na startu nove sezone.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Za superligaša sa Stare Karaburme nova sezona u domaćem šampionatu počela je ubedljivim porazom na gostovanju novosadskoj Vojovdini.

"Romantičari" su se iz Novog Sada vratili sa tri primljena gola što ih uz činjenicu da nisu osvojili ni bod već posle prvog kola stavlja na poslednju poziciju na tabeli.

Pred ekipom Dejana Đurđevića nalazi se još jedna utakmica sa vojvođanskom ekipom ali izabranici popularnog Švabe mnogo opreznije pristupaju duelu sa Spartakom.

"Očekujemo dobru utakmicu protiv Spartaka, uz podršku vernih navijača verujem da ćemo biti na krilima dobre igre koja će nam doneti dobar rezultat. Spremali smo se cele nedelje za ovaj susret i izvršili sve potrebne analize kako bismo što bolje ušli u meč" kazao je Aleksandar Paločević.

Utakmicu drugog kola JSL fudbaleri OFK Beograda igraju pred svojim navijačima a Darko Micevski poručuje da će njihova podrška biti jako važan faktor u duelu sa "Golubovima".

"Ne smemo da ponovimo greške koje su nam se desile na meču sa Vojvodinom. Moramo ići ka pobedi i ka uzimanju prvih bodova. Ekipu Spartaka poštujemo, ali na našem terenu idemo na pobedu. Verujem u uspeh, pogotovo što znam da ćemo imati veliku podršku navijača" zaključio je Micevski.

Susret OFK Beograd - Spartak igra se na "Omladinskom stadionu" na Karaburmi u subotu od 17 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke