"Romantičari": "Da nastavimo seriju"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 24.10.2014.
18:10
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Uoči malog gradskog derbija na Karaburmi iz tabora OFK Beograda stižu najave da će protiv kvalitetne ekipe Čukaričkog cilj biti nastavak niza nepobedivosti.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Za razliku od prethodne sezone kada su se fudbaleri OFK Beograda do poslednjeg kola borili za opstanak u JSL početak nove sezone označio je renesansu za klub sa Karaburme.

"Romantičari" u subotu na domaćem terenu igraju utakmicu 10. kola domaćeg šampionata a protivnik će im biti ekipa Čukaričkog.

"Ne gledamo unapred, jer nam je svaka narenda utakmica najvažnija. Znamo da su dobro organizovan klub, ali pre svega izrasli su u stabilnog supergaša" kaže pomoćni trener OFK Beograda uoči duela sa Čukom.

Dve ekipe trenutno imaju po 15 osvojenih bodova pa će duel na Karaburmi biti više od "malog" gradskog derbija pošto će pobednik ostati usamljen na četvrtoj poziciji.

"Odlično su izbalansirali spoj mladosti i iskustva i znamo da imaju mlade reprezentativce poput Stojkovića, Srnića, Stojilkovića, ali i da pretnja dolazi i sa strane Matića, Mirosavljević ili Bojića, međutim i pored kvaliteta protivnika, mi želimo da nastavimo sa dobrim partijama, ali i da nastavimo niz nepobedivosti" poručuje Goran Lazarević.

Utakmica 10. kola JSL između OFK Beograda i Čukaričkog zakazana je za subotu 25. oktobar od 14 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke