"Romantičare" brine teren u Subotici

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.02.2015.
19:15
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Uoči subotnjeg gostovanja ekipi Spartaka iz stručnog štaba OFK Beograda poručuju da će pored kvalitetnog rivala morati da se izbore i sa stanjem terena na "Gradskom stadionu" u Subotici.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri OFK Beograda nastavljaju takmičenje u Jelen Superligi duelom sa subotičkim Spartakom koji je na programu u subotu od 13 časova i 30 minuta.

"Romantičari" su na startu prolećnog dela sezone remizirali sa Vojvodinom bez golova, dok je Spartak poražen na gostovanju Radničkom 1923 u Kragujevcu.

"Sastajemo se sa ekipom koja na domaćem terenu igra čvrsto, disciplinovano i odgovorno, a poznata je i po kvalitetnoj igri u defanzivi. Spartak u svojim redovima ima dosta dobrih pojedinaca na čelu sa Vladimirom Torbicom koji je jedan od najboljih igrača u ligi" rekao je pomoćni trener OFK Beograda.

Goran Lazarević osvrnuo se i na probleme objektivne prirode sa kojima će se njegovi igrači susresti tokom sutrašnje utakmice.

"Svesni smo da nas čeka težak posao, ne samo zbog kvaliteta rivala već i zbog loših vremenskih uslova koji utiču na stanje terena u čitavoj Srbiji. Bićemo oslabljeni jer imamo mnogo problema sa igračkim kadrom ali se nadam da ćemo borbenošću uspeti da nadoknadimo nedostatke. Svakako da ćemo ići na pobedu" zaključio je Lazarević.

Plavo-beli sa Karaburme u subotnju utakmicu ulaze kao sedmoplasirana ekipa na tabeli sa 23 osvojena boda, dok Spartak posle 16 utakmica ima 18 bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grobari Kanada
Friday, 27.02.2015
20:57

sve mi se nesto cini da su se isti ovi suboticani zalili na teren u Kragujevcu... zalosno na sta nam lice superligaski tereni..

avatar
Volem Vosu
Saturday, 28.02.2015
00:42

Ofk-a se zali,a na sta njima lici teren,nista bolji.