Rodžers dobio preporuku, šalje skauta zbog Srbina!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 22.06.2017.
09:53
Izvor: Sportske.net

Bivši menadžer Liverpula Brendan Rodžers odlučio je da na meč mladih reprezentacija Srbije i Španije pošalje skauta kako bi na delu video krilnog fudbalera Crvene zvezde.

Epa/Tytus Zmijewski
Epa/Tytus Zmijewski

Povezane vesti

Aktuelni šampion Škotske odlučan je u nameri da tokom leta angažuje krilnog fudbalera koji bi nadomestio odlazak Patrika Robertsa, a sve su prilike da je izbor pao na prvotimca Crvene zvezde Srđana Plavšića.

Koliko juče preneli smo izjavu sportskog direktora crveno-belih Mitra Mrkele koji je priznao da postoji ponuda za Srđana Plavšića, ali nije bilo reči o konkretnim imenima klubova.

Mediji su stigli do informacije da je praška Sparta ponudila Zvezdi 1.5 miliona evra, ali sa Ostrva stižu vesti koje će obradovati čelnike vicešampiona Srbije.

Kolege iz Škotske pišu da je menadžer Seltika Brendan Rodžers odlučio da pošalje skauta na duel mladih reprezentacija Srbije i Španije kako bi stekao jasan uvid u to šta može da očekuje od brzonogog krilnog fudbalera.

Šampion Škotske ostao je bez Patrika Robertsa kojem je istekla pozajmica, a ništa ne menja ni dolazak krilnog igrača Džonija Hejsa iz Aberdina.

"Dejli Mejl" prenosi da Rodžers nije odustao od Srđana Plavšića i da će u tu svrhu Li Kongreton otputovati u Poljsku ne bi li video na delu fudbalera Crvene zvezde koji je trenutno sa "Orlićima" na Evropskom prvenstvu.

Zanimljivo je da je Brendan Rodžers preporuku za Srđana Plavšića dobio od bivšeg fudbalera Crvene zvezde Miodraga Krivokapića koji trenutno radi kao trener U13 selekcije Seltika.

Crnogorac je izneo pozitivne kritike vezane za igračke kvalitete Srđana Plavšića i ukoliko crveno-beli na kraju prodaju mladog reprezentativca šampionu Škotske nema sumnje da će i Krivokapić biti zaslužan za to.

Za sada nema preciznih informacija oko toga koliko je Seltik spreman da plati Srđana Plavšića, ali prema pojedinim medijskim natpisima Zvezda može da zaradi oko 2 miliona evra.

Srđan Plavšić je u prethodnoj sezoni odigrao 40 utakmica za Crvenu zvezdu i postigao osam prvenstvenih pogodaka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 22.06.2017
18:13

Nista ispod 5 miliona evra za Plavsu.

avatar
LyO
Thursday, 22.06.2017
13:22

Moze za 3 miliona i 25% od naredne prodaje. ;)

avatar
bagra
Thursday, 22.06.2017
12:10
avatar
Nemanja Vidiic No.1
Thursday, 22.06.2017
14:20

To si bese pricao za Grujica a onda op 6 miliona,opet ces da se opeces

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Friday, 23.06.2017
11:03

bitan je transfer,o koja je cena,a decko je mlad,ove sezone ce da igra mnogo mnogo vise,a ti opet pogodi ovako bilo bi super

avatar
bagra
Friday, 23.06.2017
10:17

Mislim da nisam za grujica a i da jesam, opet je odigrao minuta u premier ligi iisto kao i ti, a ovaj ako ode na ostrvo polomice ga neko