Rodić: "Srce je tamo gde mu je mesto"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 22.07.2017.
12:59
Izvor: Sportske.net

Vicešampion Srbije predstavio je novog levog beka Milana Rodića koji je na konferenciji za novinare kazao da je presrećan što konačno može da obuče crveno-beli dres.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Novi levi bek Crvene zvezde Milan Rodić rekao je da je presrećan što je konačno potpisao za klub, kao i da je spreman za takmičenje i igranje.

"Hvala upravi i ljudima koji su omogućili da se ostvari ovaj transfer. Srce je tamo gde mu je mesto. Pričalo se o mom dolasku dve-tri godine. Presrećan sam što konačno mogu da obučem crveno-beli dres. Na meni je da opravdam poverenje trenera i navijača. Došao sam da pomognem Zvezdi da osvaja trofeje i titule", rekao je Rodić na predstavljanju na stadionu "Rajko Mitić".

On dolazi iz Krila Sovjetov, sa kojima je prošao pripreme, tako da je fizički spreman da igra već od sledeće utakmice. On je rekao da je pratio srpski fudbal prethodnih godina i da je spreman za novo takmičenje.

"Pratio sam Super ligu, naravno, i spreman sam na nju. Nije mi ambijent stran, igrao sam i ranije ovde. To može samo da me motiviše da se pokažem što bolje", rekao je Rodić.

Sportski direktor Mitar Mrkela rekao je da dugo poznaje Rodića i da veruje da će biti pravo pojačanje. Novinare je zanimalo njegovo mišljenje o tome što Zvezda dovodi veliki broj igrača u svakom prelaznom roku.

"Da li je dobro? Nije dobro, ali takve su potrebe. Nijedan igrač nije neplanski doveden. Neki se dovode kao prva opcija, a neke kao investicija za budućnost. Što se tiče budućih transfera, od sada će dolaske diktiriti samo odlasci", rekao je Mrkela.

Crvena zvezda će nakon Milana Rodića predstaviti i Nemanju Radonjića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
staljin
Saturday, 22.07.2017
15:14

Dobrodošao , ali voleo bih i da vrate Luča Ibanjeza ! Pa neka bude konkurencija !

avatar
ZaphodBeeblebrox
Saturday, 22.07.2017
13:52

Dečko misli da će igrati pored Anđelkovića?? HA! Zvezda je često bolje igrače držala na klupi umesto u igri. Mali Adžić je odličan igrač, ali on pored Ruiza neće videti teren. Baš kao ni Radonjić. Niti će Babić igrati pored Savića, Le Taleka i Frimponga. Pešić će proći kao Pavkov, odigraće na par utakmica nekoliko minuta, jer Zvezda ni protiv najveće boranije ne igra sa dva špica. Žalosno, ali tako je, živi bili pa videli.

avatar
Nemanja Petrovic
Saturday, 22.07.2017
13:35

Gde u grudnom kosu.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Saturday, 22.07.2017
13:24

Kao i 80% Srbije i 90% srpske dijaspore.

avatar
Pfc_Grobar
Saturday, 22.07.2017
14:43

Spavajmo sanjamo.....

avatar
svojnasvome
Saturday, 22.07.2017
16:27

Ma da u pravu si....ja mislim i vise ako se dodaju i navijaci onih klubova za koje ste navijali i navijate....olimpijakos, fmp......mislim da tvom jednostavnom inteligentu ne bi bilo strano da kaze 110%

avatar
Crveno boja ljubavi
Saturday, 22.07.2017
13:20

Pa realno bas smo se lepo pojacali jos smo i fino zaradili,a tek cemo. Ukoliko partizan ne bude u startu +80 bodova na konto prijateljskih utakmica,titula se nece dovoditi u pitanje jer smo daleko kvalitetnija ekipa,neka im daju +70 dovoljno ce biti da imamo bar 10 bodova viska. Ajmo sad Oli izbaci ih i mi Spartu pa da sve bude lepo.

avatar
SREMAC78
Saturday, 22.07.2017
13:15

Konacno je doslo vreme da se otarasimo stranaca sada kada ima dovoljno nasih igraca sve strance prodati sto pre svi su promasena investicija nijedan nije doneo nikakvu prevagu

avatar
Al(a)din
Saturday, 22.07.2017
14:33

Ne bih ja to rekao za Boacia