Rodić: "Malme je sjajna prilika"

Autor: Miloš Marković
petak 10.07.2015.
11:55
Izvor: Sportske.net

Srpski fudbaler Vladimir Rodić novi je član švedskog Malmea. Rodić je u redove šampiona Švedske prešao iz beogradskog Rada.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Rodić, koji igra po desnom boku, sa ekipom sa Svedbank stadiona potpisao je  ugovor do 2018. Za njegove usluge je prethodno interesovanje pokazao Atletiko Madrid i španska ekipa je želela pozajmicu sa opcijom kupovine, ali su se ‘građevinari’ ipak odlučili za prodaju i tu je Malme bio najbrži.

Sportski direktor Malmea i dugogodišnji reprezentativac Švedske Danijel Anderson Rodića je opisao kao “veoma brzog krilnog igrača, koji je dobar u igri jedan na jedan i u tranzicionoj igri i da vredno radi za tim”.

21-godišnji fudbaler je sa velikim uzbuđenjem pričao o svom novom klubu.

"Ovo je sjajna prilika. Malme je klub sa velikom tradicijom, koji je igrao je u Ligi šampiona prošle godine. Nadam se da ću moći svima da pokažem da i ja mogu da dam doprinos na tom nivou. Čuo sam mnogo dobrih stvari o Malmeu i veoma sam uzbuđen i motivisan što ću biti deo tima. Ovo će biti novo poglavlje u mom životu kojem se mnogo radujem.", rekao je Rodić.

Rodić će nositi dres sa brojem 20 i pridružiće se treninzima Malmea od 13. jula. Malme trenutno zauzima petu poziciju u šampionatu Švedske, a u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona boriće se protiv Žalgirisa.

Talentovani fudbaler je poslednje tri godine bio član prvog tima Rada, ali je igrao i na pozajmicama u Paliću, BASK-u i Sremu iz Jakova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
baldekeita
Friday, 10.07.2015
13:07

Ako ode Bandalovski mislim da ce Vazura plakati za Rodicem,ali dobro samo nek on igra FM i misli da moze opet ispocetka ako ne krene sve po planu.Vladimiru srecno i nek Alves sa Banjice zablista u Svedskoj!