Robijevim stopama - Stojanović 'presavio tabak'!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.01.2015.
18:23
Izvor: Sportske.net

Odluka Roberta Prosinečkog da tužbom naplati novac koji mu Crvena zvezda duguje naterala je još jednog bivšeg trenera da krene stopama hrvatskog stručnjaka.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Spisak bivših trenera i fudbalera koji tužbama pokušavaju da izvuku novak od FK Crvena zvezda sve je veći.

U utorak je tužbu podneo Robert Prosinečki koji zahteva isplatu 130.000 evra a izgleda da je Hrvat povukao nogu kada su retorzivne mere u pitanju.

Dobro je poznato da je Slaviša Stojanović takođe stao u red za naplatu dugovanja ali Slovenac je do sada imao strpljenja. Trener sa kojim je Zvezda stigla do titule u minuloj sezoni rešio je da presavije tabak!

"Klub nije ispoštovao postignut dogovor kad sam odlazio. Bezuspešno sam mesecima pokušavao da stupim u kontakt sa čelnicima Zvezde, moj advokat je slao pisma upozorenja i na kraju mi je Terzić odgovorio na poruku" rekao je Stojanović.

Crvena zvezda duguje Slovencu 120.000 evra i njegova tužba u suštini neće ništa promeniti osim toga što crveno-beli više nemaju mogućnost da sa Stojanovićem dogovore neku vrstu reprograma.

"Razumem da je situacija teška, ali i ja imam porodicu. Radio sam pošteno i logično je da bi trebalo da naplatim ono što mi pripada" poručio je Stojanović a prenose "Novosti".

Slovenački trener je nakon napuštanja Crvene zvezde preuzeo belgijski Lirs sa kojim se bori za opstanak u tamošnjoj Župiler ligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja BAN6
Wednesday, 14.01.2015
19:30

Brate, lezim u krevetu, mrtav bolestan, kosti me bole, ne mogu da gledam oči mi suze, nema šanse da ti uplatim ove decenije, odložićemo za neki drugi put, izvini naći ćeš nekog da ti plati. Čujemo se. :)

avatar
Wednesday, 14.01.2015
20:20
avatar
Wednesday, 14.01.2015
20:27

hahahaha Andjuse ti li si :) ?