Ristić: "Upijam svaku Milijaševu reč"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.07.2014.
16:04
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Jedan od igrača od kojih se u Zvezdi u budućnosti mnogo očekuje jeste Mihailo Ristić koji ne krije na da od početka svojih prvih priprema sa prvim timom mnogo pažnje posvećuje onome što njegov idol Nenad Milijaš govori i radi na terenu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Suspenzija Crvene zvezde iz evropskih takmičenja bila je veliki udarac za nekadašnjeg prvaka Evrope ali je takva odluka UEFA donela i makar nešto dobro.

Zbog velikog broja odlazaka sa "Marakane" u prvi tim je prekomandovan veći broj igrača iz omladinske škole koji teško da bi dobili priliku da se dokažu da UEFA nije izrekla suspenziju crveno-belima.

Među igračima koji će u Termama Čatež imati priliku da se dokaže nalazi se i Mihailo Ristić, momak koji igra u veznom redu.

"Motiva za trud i rad imam na pretek, jer ovo je Crvena zvezda. Ako ne daš sve od sebe na treningu, ne možeš da uspeš. Ja ću da dam sve od sebe. Mislim da imam kvalitet, na meni je da se pokažem, a šef će da odluči da li zaslužujem da dobijem neke minute ili ne" rekao je Ristić.

Veliki motiv za rad Ristić vidi u činjenici da je dobio mogućnost da trenira pored Nenada Milijaša, kapitena Crvene zvezde koji mu je bio idol od ranog detinjstva.

"Velika je stvar igrati pored Nenada Milijaša. Do pre par godina sam ga gledao i bio mi je idol. I sada igrati pored njega je velika stvar. Mnogo se može naučiti i samo slušajući ga i upijajući stvari koje govori. To je velika stvar i mnogo mi znači" ističe Ristić.

Šansa da Mihailo Ristić i ostatak mladih ihrača dobiju priliku za dokazivanje ukazaće se vrlo brzo jer je Zvezda već zakazala kontrolne mečeve u sklopu priprema u Sloveniji.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke