Ristić u Krasnodaru nahvalio doskorašnjeg saigrača iz Zvezde

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 10.08.2017.
11:39
Izvor: Sportske.net

U susret dvomeču Zvezde i Krasnodara, Mihailo Ristić je u centru pažnje.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Znate već, mladi srpski fudbaler je ovog leta iz Crvene zvezde prešao u Krasnodar, pa će biti u sličnoj situaciji kao i Srđan Plavšić, koji je sa Spartom iz Praga već odigrao duele sa svojim doskorašnjim klubom.

Plavšićev tim je glatko poražen u tom dvomeču, videćemo kako će proći Ristić i saigrači.

Ristić je u intervjuu za tamošnji klupski sajt između ostalog otkrio i kako je saznao za interesovanje Krasnodara ovog leta. Pritom je izneo niz lepih reči o svom doskorašnjem saigraču Dušanu Anđelkoviću.

''Moram priznati da sam bio iznenađen. U to vreme bio sam član mlade reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Poljskoj. Upravo smo završili jedan od mečeva, kada me je pozvao Dušan Anđelković, iskusan fudbaler Crvene zvezde koji je ranije igrao u Krasnodaru.

Rekao mi je da se ovaj klub interesuje za mene. Pre razgovora sa njim, iskreno nisam znao mnogo o ruskom fudbalu uopšte, a ni o Krasnodaru. Dušan mi je puno pričao, rekao mi je sve detalje o Krasnodaru, od njega sam dosta saznao o klubu.

Bilo mi je čak malo i teško da poverujem da je sve to istina. Ali, potpuno sam verovao Dušanu. On i ja smo igrali na levoj strani u ekipi Zvezde, imali smo odličan odnos. Dušan nije samo dobar fudbaler, već i odlična osoba, uvek mi je rado pomagao u svemu i svačemu.

I zaista, sve njegove priče o Krasnodaru su bile istinite. Krasnodar je fenomenalan klub i ja sam veoma srećan što sam ovde'',
objašnjava Ristić.

Tvrdi da se dobro uklopio u novom klubu, ali ima i jedan problem koji će morati da reši.

''Adaptacija protiče u najboljem redu. Prijatno mi je ovde, jedni problem je što ne znam ruski jezik. Ipak, mogu da komuniciram na engleskom i najviše se družim sa igračima koji govore engleski, najpre sa Stefanom Stradbergom. Takođe, kada sam stigao u Krasnodar, Kabore mi je pokazao sve, a još jedan dobar prijatelj mi je i Okriašvili, koji je igrao u Belgiji i tečno govori engleski jezik'', ističe Ristić.

Pitali su ga i koji fudbaler mu je bio idol u detinjstvu, a on je kao iz topa odgovorio:

''Ronaldinjo! Bilo je zadovpljstvo gledati ga, uvek je igrao sa osmehm na licu'', ističe Ristić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 10.08.2017
13:23

Rile, ja ti rekoh pre par dana u komentarima, napravi burazeru penal kod kuce i malo kiksni ovde u Beogradu i ziv bio! Hvala...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 10.08.2017
15:43

Ja imam osećaj da Plavšić nije sve pokazao protiv Zvezde npr, a ni ja ne bi nikad mogao protiv Partizana.

avatar
Thursday, 10.08.2017
21:29
avatar
CZYNWA
Thursday, 10.08.2017
13:11

Sto i njega ne odvedose..

avatar
mercedes
Thursday, 10.08.2017
11:44

Rile nemoj mnogo da zapinjes kada budes igrao protiv nas :)

avatar
SvetskiSampion
Thursday, 10.08.2017
12:53

Bice tesko ... Rile nije bio dovoljno cenjen kod nas. Umesto da bude glavni igrac u Zvezdi danas, stavljen je na klupu da stagnira 2 godine i povremeno krpi rupu na beku. Mozda se osveti ;). Zelim mu da prodje kao Plavsic i drugari.