Ristić spreman za transfer, Rusi zovu Orlandića

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.01.2017.
09:19
Izvor: Sportske.net

Aktivnosti vezane za pripremu odlaznih transfera na stadionu "Rajko Mitić" uveliko su u toku, a u redu na izlaznim vratima čekaju Hugo Vieira, Tomas Fibel, Mihailo Ristić i Petar Orlandić.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda moraće ove zime da proda nekoliko svojih igrača kako bi bile obezbeđene finansije za nesmetano funkcionisanje do kraja tekuće sezone.

Poznato je da je Argentinac Pablo Mouče već napustio klub, da je Milošu Cvetkoviću istekao ugovor. Danijel Avramovski se preselio u Olimpiju, a David Babunski će najverovatnije u Bursu, ali crveno-beli od tih odlazaka neće zaraditi ništa.

Fudbaleri koji mogu da donesu zaradu aktuelnom šampionu Srbije još uvek se nalaze u klubu i uveliko se radi na tome da se za njih nađu najbolje opcije baš kao što je to slučaj sa Hugom Vieirom koji je odbio ponudu Jokohame.

Pisali smo već da je želja Mihaila Ristića da se preseli u Espanjol, a da Zvezdi trenutno više odgovara ponuda Makabija iz Tel Aviva. Kako sada stoje stvari, izvesno je samo to da mladi reprezentativac Srbije broji poslednje dane u Zvezdi.

"Za današnje fudbalske prilike u Srbiji već sam dugo u Crvenoj zvezdi, jer je realnost da se igrači zadržavaju kratko. Ako je došlo vreme da se rastajemo, spreman sam na takav rasplet" potvrdio je Ristić u izjavi za "Žurnal".

Pored Mihaila Ristića crveno-beli bi ove zime mogli da prodaju još dvojicu igrača iz zadnje linije, a prioritet je završetak saradnje sa Tomasom Fibelom, dok Marko Petković čeka na adekvatnu ponudu iz inostranstva.

Za crnogorskog napadača Petra Orlandića takođe postoji interesovanje jer je bivši fudbaler Zete odlično iskoristio priliku koja mu se ukazala u prvom delu sezone.

Napadač Crvene zvezde koji postiže gol na svakih 97 minuta mogao bi da se pridruži doskorašnjem prvotimcu Partizana Gregoru Balažicu koji je nedavno kao slobodan igrač stigao u ruski Ural.

Ruski premijerligaš kuburi sa napadačima i Petar Orlandić se nameće kao jedno od rešenja uoči početka drugo dela sezone. Crnogorac ulazi u poslednju godinu ugovora sa Zvezdom i tekuća zima biće pretposlednja šansa da ga crveno-beli prodaju i zarade na njemu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
HEJ PJANO21
Thursday, 05.01.2017
16:43

Ako uspemo za Orlandića dobiti bar 50 hiljada evra, to je vrh!

avatar
Гроф Доктор фудбала
Thursday, 05.01.2017
15:14

Орландића одмах продати да се после не кајемо.

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Thursday, 05.01.2017
12:25

Ma ko zove Ristica ima onih koji kazu da je laz,kao sto je bila laz za Grujica,kataia,rajkovica itd,komedija..sto se tice orlandica verovatno ce u Ural

avatar
paok
Thursday, 05.01.2017
18:16

Mozda i nije laz. Ali pitanje je hoce li igrati. Kazem ti to jer niko sem Rajkovica ne igra od ovih koje si nabrojao i ajde jos Ibanjeza si zaboravio.

avatar
ViniciusJR
Thursday, 05.01.2017
12:04

Jos samo da napisaste koji ruski premijerligas?