Ristić razočaran: "Očekivao sam da budem na spisku"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.05.2017.
09:17
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Vezni fudbaler Crvene zvezde Mihailo Ristić priznao je da ga je razočaralo to što se nije našao na spisku Nenada Lalatovića za Evropsko prvenestvo u Poljskoj.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Štoper turske Alanje u sredu je govorio o tome kako nije zaslužio da bude izostavljen sa spiska za Evropsko prvenstvo mladih reprezentacija u Poljskoj.

Slične stavove kao i bivši fudbaler Crvene zvezde ima vezista vicešampiona Srbije Mihailo Ristić. Vezista crveno-belih kazao je za "Žurnal" da oseća razočarenje.

"Razočaran sam. Očekivao sam da budem na spisku putnika za Poljsku, ali tako je kako je. Selektor je napravio spisak igrača za koje smatra da su mu potrebni da ostvari što bolji rezultat" rekao je Ristić.

Nenad Lalatović je prilikom objavljivanja spiska obrazložio odluku o nepozivanju Mihaila Ristića time da je vezista Crvene zvezde bio povređen i da je tek nedavno ponovo ušao u takmičarski ritam.


"Ako je njegova procena da ne zaslužujem da se nađem na spisku, poštujem je. Momcima želim sve najbolje, biću bez dileme njihov najveći navijač" dodao je Ristić.

Zanimljivo je da je Mihailo Ristić trebalo da bude deo reprezentacije koja je na Novom Zelandu osvojila titulu prvaka sveta ali je odlučio da ne putuje sa "Orlićima" zbog operacije krajnika!?

Ovoga puta je izostavljen sa spiska, tako da će nakon naporne sezone imati vremena da se odmori do početka priprema za narednu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 25.05.2017
10:42

Na EP U21 imaju pravo da nam igraju i Rajković, Marković i Mitrović ali oni su već A reprezentativci i to je pozitivno. Negativno je što igrači koji su dali doprinos osvajanju titule EP U19 (Golubović, Filipović, Antić i Pavlovski) ali i osvjanju titule SP U20 (Babić, Zdjelar i Šaponjić) ne igraju u svojim klubovima ili nisu dovoljno napredovali da bi bili na EP U23. Ristića nema ni u prvoj, ni u drugoj grupi igrača, a u međuvremenu nije ni imao neku zapaženu ulogu u svom klubu da bi mogao da se nada da će igrati na EP U23, a i kad je dobio poziv za SP U20 odbio ga je zbog navodne operacije krajnika do koje kasnije naravno nije došlo.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 25.05.2017
17:21

Lazar Marković bi bio ogromno pojačanje za ovaj tim i prava je šteta što neće igrati (jer svi znamo da nema šanse da dođe u prvih 11 repke).

avatar
Jelena Renovcevic
Thursday, 25.05.2017
10:04

Koje naporne sezone. Pa tek je poceo da igra. Bar je odmoran.

avatar
Volem Vosu
Thursday, 25.05.2017
09:49

Sta ti je navika da dobijes ono sto ne zasluzujes. To vas od malih nogu uce u zvezdi?

avatar
LoleRava
Friday, 26.05.2017
01:10

Ne zasluzuje,e dobro ako ti veciti gubitnik kao i tvoj klub kazes to,pa si jos dosao ovde da izbacujes negativnu energiju.

avatar
Volem Vosu
Friday, 26.05.2017
11:04
avatar
R E V O L T
Thursday, 25.05.2017
09:21

Da, ne zaboravite da nije ni imao tu operaciju, a to je posle zataskano iako ovde svaka laz prodje kao dobar dan pa to nije ni bilo potrebno i niko se ne bi ni cimao, takvo smo drustvo, svest nam je na minimumu. Opusteno, sad ce lepo Neca da te pozove jer je Serhio pod ogromnim znakom pitanja, tvoja rec je za njega (mislim na selektora) zapovest...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 25.05.2017
17:22

Kakve su šanse, da Zoran Tošić dođe umesto Leonarda npr.

avatar
R E V O L T
Thursday, 25.05.2017
20:17

Bas nikakve jer moze da dodje samo umesto Jankovica:-D Salu na stranu (iako i jesam ovo ozbiljno napisao), istice mu ugovor, a vec se nalazi u godinama u kojima bi mogao da razmislja o povratku, vec je dosta dugo u inostranstvu, a odlicno bi nam dosao, ja sam za to, videcemo sta ce biti...