Ristić priželjkuje ostvarenje sna u Humskoj

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 24.05.2017.
15:48
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Vezni fudbaler Crvene zvezde otkrio je da pred finale Kupa Srbije ima jednu veliku želju koju bi voleo da ostvari.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu će pokušati da spasu sezonu i osvoje trofej namenjen najboljem timu u nacionalnom kupu.

Protivnik crveno-belih biće "večiti" rival sa kojim ima izuzetan skor kada su kup utakmice u pitanju. Na 35 susreta Zvezda je slavila 20 puta, a četiri puta je bilo nerešeno.

"U subotu naravno idemo na pobedu, svaki trofej je za nas izuzetno važan. Ne mogu da obećam pobedu, ali mogu da dam reč da ćemo dati sve od sebe da trijumfujemo i osvojimo Kup. Situacija za nas nije laka, ali tako je to kada si u Zvezdi" kaže Mihailo Ristić.

Vezni fudbaler Crvene zvezde priznaje da se na terenu oseća mnogo bolje od momenta kada je vraćen na svoju prirodnu poziciju.

Uoči duela sa Partizanom ističe da crno-beli imaju blagu prednost zbog činjenice da igraju "u svojoj kući" ali da to na kraju ne mora ništa da znači.

"Volim da igram pred punim tribinama, utakmice sa velikim ulogom gde se oseća tenzija, pod pritiskom, to me inspiriše. Zato sam i rekao da su mi susreti na stadionu Partizana omiljeni. Ipak, smatram da je možda blaga prednost na njihovoj strani zbog domaćeg terena, to je njihova kuća" kazao je Ristić.

Podrazumeva se da bi osvajanje trofeja u Kupu obradovalo Mihaila Ristića, ali uz to postoji još jedan san koji bi mladi fudbaler voleo da ostvari.

"Svako želi da debituje za prvi tim, da igra, da ponese kapitensku traku, da pobedi u 'večitom' derbiju i, naravno, da postigne pogodak na utakmici sa Partizanom. Ja sam većinu toga ostvario, ostalo mi je još da dam gol u derbiju i nadam se da ću svoj san ove subote da ostvarim" zaključio je Ristić.

Finale Kupa Srbije na programu je u subotu od 18 časova na stadionu u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragica Podric
Wednesday, 24.05.2017
18:41

Samo ostro od prvog minuta,grubo da im vratimo ono sto su zasluzili.spustite ih malo ,previse su se uzdigli.Risticu ti preuzmi traku ,kakvi bre Lukovici ,Petkovici.Netrebaju nam stranci,imamo mi jako dobrih igraca,mladih samo treba da se odaberu.

avatar
Navijač Partizana
Wednesday, 24.05.2017
22:20

Vi da spustite nekoga? Spustili smo mi vas 3 puta ove sezone hehe mada spustio vas je i vozdovac....

avatar
jv
Wednesday, 24.05.2017
17:25

Bice veliki igrac, vec je veliki covek.

avatar
Milan89
Wednesday, 24.05.2017
16:05
avatar
X
Wednesday, 24.05.2017
16:02

Svaka cast za izjavu decko..