Ristić ponovo u Zvezdinoj 'ambulanti'

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 05.12.2016.
09:14
Izvor: Sportske.net

Mladi reprezentativac Srbije Mihailo Ristić vratio se u Zvezdinu "ambulantu" posle samo jednog poluvremena provedenog na terenu u domaćem šampionatu nakon pauze zbog povrede.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Stručni štab fudbalskog kluba Crvena zvezda bez ikakve sumnje jedva čeka da jesenji deo sezone bude što pre završen, pošto su povrede desetkovale igrački kadar u poslednjih nekoliko nedelja.

Trener Miodrag Božović u nedelju nije mogao da računa na veliki broj standardnih prvotimaca, a bilo je onih koji su nastupili "roviti" što se pokazalo kao loša ideja.

Mladi reprezentativac Mihailo Ristić pokušao je da odgovori na zadatke koje je pred njega postavio trener Miodrag Božović ali je već na poluvremenu morao da ostane u svlačionici.

Zamenik kapitena crveno-belih obnovio je povredu zadnje lože i sada je upitan njegov nastup na poslednje dve utakmice u završnici jesenjeg dela sezone.

Osim Mihaila Ristića stručni štab Crvene zvezde ne može da račna na Aleksandra Lukovića, Gelora Kangu i Zorana Rendulića, a manjih problema sa povredama imaju još Petar Orlandić, Srđan Plavšić i Džon Ruiz, dok se na Pabla Moučea i Huga Vieiru ne računa iz drugih razloga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Black&White
Monday, 05.12.2016
10:27

Jak igrac u pm :D

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Monday, 05.12.2016
18:56

Jedva ste jedan dali,mozda sledeci put taj jedan ali pocasni,posto opet na primate 3 komada :)

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Tuesday, 06.12.2016
04:00

formalnost kao i onih 3:1 slazem se,laganica potpuno :) za velikih +20 verovatno :)