Ristić: "Pamte se pobeda i tri boda"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 26.10.2014.
07:50
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Momak kojeg je Nenad Lalatović okarakterisao kao jednog od najboljih na terenu u duelu sa Donjim Sremom smatra da bledo izdanje u pobedi nad Pećinčanima treba brzo zaboraviti jer slede nova iskušenja.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde uspisali su osmi ovosezonski trijumf ali je igra u susretu sa Donjim Sremom blago rečeno bila loša.

Kako je tim Nenada Lalatović izgledao na terenu verovatno najbolje svedoče njegove reči nakon utakmice a negativne kritike zaobišle su Mihajla Ristića.

"Nismo igrali dobro u prvih pola sata, postigli smo gol, ali ni u nastavku nismo bili bajni. Međutim, pamti se pobeda i nova tri boda. Okrećemo se narednim izazovima, imamo dva meča protiv Rada i što pre moramo da počnemo da se pripremamo za njih" rekao je Ristić.

Imajući u vidu da je Nenad Lalatović pohvalio njegov pristup utakmici Ristić je konstatovao da ipak i on može mnogo bolje, baš kao i čitav tim.

"Što se moje partije tiče ne znam kako je delovalo sa strane, ali mislim da mogu mnogo bolje. Kako ja, tako i čitav tim" konstatovao je omladinski reprezentativac Srbije.

Šampion Srbije naredne dve utakmice igra protiv ekipe Rada. Prva će biti ona u Kupu Srbije koja će uslediti u sredu, a narednog vikenda crveno-beli gostuju "Građevinarima" na Vračaru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke