Ristić: "Možda u subotu vidimo goleadu"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.11.2014.
12:48
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Vezni fudbaler Crvene zvezde Mihailo Ristić poručio je da bi baš na utakmici sa OFK Beogradom mogla da bude viđena dugo čekana goleada u režiji ekipe za koju nastupa.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Poslednji put u 2014. godini Zvezda će na domaćem terenu odigrati prvenstvenu utakmicu a protivnik će joj biti ekipa OFK Beograda.

Šampion Srbije u subotnju utakmicu ulazi nakon dva vezana remija bez golova i šest bodova zaostatka za "večitim rivalom".

"Ova utakmica je za nas ključna, jer svakako da bi bio veliki problem ako bismo nastavili negativan niz. Ipak, mislim, odnosno siguran sam da ovom utakmicom prekidamo taj niz, i zato jedva čekam da počne" kaže mladi vezista Mihailo Ristić.

Kao što je rečeno, Zvezda na poslednje dve utakmice u prvenstvu nije postigla gol što je svakako uticalo na samopouzdanje ekipe ali nije na zajedništvu u svlačionici i rešenost da se u subotu ostvari pobeda.

"Naravno da rezultati utiču na nas, kako pozitivni tako i negativni. Uvek je sve lakše i lepše kada se pobeđuje, međutim, baš kada je najteže, moramo biti jedinstveni. To i radimo, zajedno smo u ovome i izaći ćemo još jači. Imamo veliki motiv i veliku želju da pobedimo u subotu" ističe Ristić.

Kada su se dva rivala pre tačno šest meseci sastala na "Marakani" Zvezda je pobedom rezultatom 4:2 overila titulu prvaka i vratila je na naš najveći stadion posle sedam godina posta.

Četiri postignuta gola na jednoj utakmici za Lalatovićev tim sada deluju imaginarno ali je Ristić opotimista i po tom pitanju.

"Možda baš u subotu napokon ponovo vidimo i goleadu, kao na toj utakmici, zašto da ne. Ali, najbitnije je da mi postignemo više golova od protivnika" zaključak je Zvezdinog veziste.

Utakmica 14. kola JSL između Crvene zvezde i OFK Beograda zakazana je za subotu sa početkom od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke