Ristić: "Motivišu me Grofove pohvale"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.03.2016.
17:12
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Vezni fudbaler Crvene zvezde Mihailo Ristić priznao je da ga pohvale Miodraga Božovića dodatno motivišu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Prethodnih dana trener Crvene zvezde Miodrag Božović najavljivao je da će rezervisti koji nisu imali veću minutažu početi da je dobijaju, a prvi na spisku onih koji su radom zaslužili šansu našao se Mihailo Ristić.

Mladi reprezentativac u subotu je na terenu proveo dvadesetak minuta, a pohvale Miodraga Božovića sugerišu da će Mihailo Ristić dobijati sve veći prostor za dokazivanje.

"Motivišu me i imponuju mi te reči šefa. Ne mogu reći da ih nisam zaslužio jer jako naporno treniram i trudim se da se istaknem. Verujem da ću igrati sve više u narednom periodu" kaže Ristić.

Narednu utakmicu u domaćem šampionatu Crvena zvezda igra u nedelju protiv Novog Pazara, a to će biti prilika da Mihailo Ristić upiše novi nastup u crveno-belom dresu.

"To je tradicionalno teško gostovanje, pre svega zbog atmosfere. Kako ćemo da se snađemo, videćemo, mada ne sumnjam u našu pobedu. Teren je manjih dimenzija i očekujem da bude nešto lošiji, ali to ne sme da nam bude alibi, idemo na pobedu" poručuje Ristić.

Crvena zvezda se nakon 25 kola nalazi na prvom mestu superligaške tabele, a u Novom Pazaru će juriti 23. uzastopnu pobedu u šampionatu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Џејсон Стејтамм
Tuesday, 08.03.2016
19:54

steta sto ne igra

avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 08.03.2016
19:44

Ristic je strasan igrac koji zasluzuje vecu minutazu pogotovo sto je titula prakticno vec osvojena.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Tuesday, 08.03.2016
18:27

Motiviše i dominacija kakva se ne pamti od kad se fudbal igra na ovim prostorima uključujući i širi region. To je prava dominacija, to je pravi šampion.