Ristić: "Luka i ja smo sanjali o ovome"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 14.03.2015.
23:08
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Vezni fudbaler Crvene zvezde Mihailo Ristić rekao je da pobeda nad Spartakom dobija na značaju kada se uzme u obzir činjenica da su golove u Subotici postigli momci ponikli u omladinskoj školi kluba iz Ljutice Bogdana.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Branilac titule i drugoplasirana ekipa u domaćem fudbalskom šampionatu pregrmela je u subotu teško gostovanje u Subotici pobedom nad Spartakom.

Crveno-beli su slavili rezultatom 3:1 a sva tri gola za tim Nenada Lalatovića postigli su momci stasali u Zvezdinoj omladinskoj školi što je u prvi plan večeras istakao Mihailo Ristić, strelac drugog pogotka.

"O ovome smo sanjali dok smo igrali za omladinsku školu i Luka i ja" rekao je Ristić koji je drugi gol za Crvenu zvezdu postigao sa bele tačke.

"I pre nego što sam namestio loptu na belu tačku, znao sam gde ću da šutiram. Nisam imao tremu, bio sam skoncentrisan samo na to da moram da zatresem mrežu" istakao je Ristić.

Vodeći pogodak za Crvenu zvezdu postigao je Darko Lazić, dok je tačku na trijumf stavio Luka Jović pogotkom u završnici susreta.

"Nismo smeli da dozvolimo sebi da kod 2:0 primimo gol, već smo morali da rešimo susret u našu korist već u prvom polurvemenu. U nastavku, Luka je rešo pitanje pobednika i zbog toga sam posebno srećan" zaključio je Ristić.

Nakon 19. kola Crvena zvezda zauzima drugu poziciju na tabeli sa 39 bodova, četiri manje u odnosu na prvoplasirani Partizan koji je u subotu savladao Rad na stadionu u Humskoj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ako cemo realno
Sunday, 15.03.2015
01:55

Revolte jel ovde pise branilac titule ili ja nesto nisam dobro procitao ? :)