Rezon "Brđana": "Nama kup, Zvezdi titula"

Autor: Beta Beta
utorak 25.04.2017.
13:11
Izvor: Beta

U taboru Čukaričkog Kup vide kao poslednju šansu za izlazak u Evropu, zbog čega žele da eliminišu Zvezdu kojoj su poželeli da osvoji titulu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Pomoćni trener fudbalera Čukaričkog Dragan Šarac ocenio je danas da je Crvena zvezda favorit u predstojećem polufinala Kupa Srbije, ali je dodao da će njegov tim pružiti maksimum i pokušati da se plasira u finale.

"Zvezda je favorit u ovom polufinalu Kupa. Oni su od samog starta prvenstva prvi i niko nije uspeo da ih svrgne. Očekujemo teška dva meča, a posebno sutra ovde na Brdu. Pokusaćemo da ne primimo, a da damo što više golova. Ulazimo s velikom željom da se nadigravsmo i plasiramo u finale", rekao je Šarac novinarima u Beogradu.

Čukarički će sutra na Banovom brdu od 16.30 dočekati Crvenu zvezdu u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije.

"Posle poraza od Radnika vratili smo se na pobednički niz, kao i Zvezda posle poraza u derbiju. Oba tima su napravili dobru uvertiru. Daćemo naš maksimum da se plasiramo u Evropu kroz ovaj Kup", kazao je Šarac.

On je dodao da će u konkurenciji za sutrašnju utakmicu biti svi osim Marka Docića koji i dalje ima "problema sa primicačem".

Defanzivac Čukaričkog Đorđe Đurić poželeo je da njegova ekipa osvoji Kup Srbije, a da Zvezda osvoji titulu u Superligi.

"Pokušaćemo kroz Kup da izadjemo u Evropu, što je bio nas cilj od samog početka. Mi moramo da budemo koncentrisani, da ispunimo sve što trener zahteva od nas. Lada tako igramo, nijedna ekipa ne može da nas pobedi. Nadam se ds ćemo izaći kao pobesnici. Želeo bih da mi osvojimo Kup, a Zvezda prvenstvo", rekao je Đurić.

Ulaznice za prvu polufinalnu utakmicu Kupa Srbije između Čukaričkog i Zvezda prodaju se na blagajnama stadiona na Banovom brdu po ceni od 400 dinara. Blagajne su danas otvorene od 12 do 16 časova i sutra od podneva do početka utakmice.

Revanš meč igraće se 10. maja na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 25.04.2017
13:47

Partizan je već šampion, pomirite se sa tim. Videćemo ko će da osvoji i kup.