Reprezentativac Gruzije na probi u Vojvodini!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 30.01.2015.
21:58
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Superligaš iz Novog Sada mogao bi da angažuje mladog reprezentativca Gruzije Davida Kohiju ukoliko se ispostavi da momak koji igra na poziciji štopera zadovoljava standarde Marićevog stručnog štaba.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Vojvodina do sada nije srljao kada su pojačanja u pitanju pošto je od početka prelaznog roka angažovao samo Jovicu Vasilića i Džona Merija.

Treće pojačanje "Lala" mogao bi da bude mladi reprezentativac Gruzije David Kohija (21) koji je prethodnih šest meseci proveo u moldavskoj Zarji.

Radi se o mladiću koji je ponikao u omladinskoj školi kijevskog Dinama a nastupao je još za drugi tim Volge iz Novgoroda.

David Kohija igra na poziciji štopera ali po potrebi može da odigra na levom beku ili na poziciji zadnjeg veznog.

Stručni štab na čelu sa Zoranom Marićem proceniće da li Kohija ima kvalitet potreban da bi mu bio ponuđen ugovor a Gruzijac će priliku za dokazivanje imati na treninzima i kontrolnim utakmicama.

Bude li dobio ugovor u Vojvodini Kohija će imati priliku da krene stopama svog sunarodnika Georgija Merebašvilija koji je u periodu od 2010. do 2012. godine odigrao 53 utakmice za Vojvodinu i postigao 11 golova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ujka Vanja
Friday, 30.01.2015
23:59

E tako radi ozbiljan klub a ne moj Partizan,dovodi polovnjake Babovica,Bandalovskog...bravo za Vosu,a ovom momku od srca zelim da pokida na probi,a i u zvanicnim mecevima naravno,neka dostojno odmeni svog sunarodnika Merebasvilija.