Rendulić: "Želim sve pobede do kraja"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 27.04.2015.
15:59
Izvor: Beta

Fudbaler Čukaričkog ima jasno izraženu želju.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Fudbaler Čukaričkog Zoran Rendulić rekao je danas da njegova ekipa želi pobedu u predstojećem meču protiv OFK Beograda i istakao da je njegov lični cilj da tim s Banovog Brda ne doživi nijedan poraz u Super ligi Srbije do kraja sezone.

"Možemo poslednjih mesec dana prvenstva da napravimo pravu stvar. Idemo utakmicu po utakmicu, a u naredne dve rešavamo pitanje trećeg mesta. Cilj nam je u sredu da pobedimo OFK Beograd. Oni su mlad tim i zaslužuju svako poštovanje. Nema lake utakmice",
rekao je Rendulić za sajt kluba.

Čukarički u sredu dočekuje OFK Beograd u utakmici 25. kola Super lige Srbije.

Ekipa s Banovog Brda je u prethodnom kolu savladala Radnički iz Kragujevca sa 1:0, a upravo je Rendulić bio strelac jedinog pogotka.

"Borili su se kao lavovi. Mi smo posle prvog gola tražili još jedan, ali moramo da budemo zadovoljni. Nismo izgubili više od 20 utakmica, a moj lični cilj je da se ne izgubi do kraja", naveo je štoper Čukaričkog.

Napadač Čukaričkog Nenad Mirosavljević rekao je da njegova ekipa pobedom protiv OFK Beograda želi da se približi svom cilju - trećem mestu na tabeli.

"Ta utakmica nam je bitna jer želimo što pre da ispunimo cilj, budemo treći i da izborimo Evropu. U naredne dve-tri utakmice možemo to da rešimo i da se na miru posvetimo finalu Kupa"
, kazao je Mirosavljević.

Utakmica između Čukaričkog i OFK Beograda igra se u sredu od 17.00 na stadionu na Banovom brdu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan 1
Monday, 27.04.2015
16:05

Rendula matori zelim ti da zabelezis sve pobede do kraja u prvenstvu,ali za kup ces morati da se ubrises. :D