Rendulić preskače Humsku i Čelarevo

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 16.09.2016.
12:33
Izvor: Sportske.net

Defanzivac Crvene zvezde Zoran Rendulić neće biti u konkurenciji za predstojeća dva gostovanja šampiona Srbije zbog povrede.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Predstojećih sedam dana donosi nam mnošto interesantnih utakmica na domaćoj fudbalskoj sceni pošto će osim dva redovna kola u Superligi sredinom naredne sedmice biti igrane i utakmice 1/16 finala Kupa Srbije.

Šampion Srbije u subotu gostuje Partizanu, naredne srede igra protiv ČSK Pivare u Čelarevu, a potom će na stadionu "Rajko Mitić" ugostiti prvog pratioca na tabeli Vojvodinu.

U takvim okolnostima svaki igrač je bitan jer Miodrag Božović želi da ima što više opcija na raspolaganju, što nažalost nije slučaj u datom trenutku.

Sutrašnji "večiti" derbi sigurno će propustiti David Babunski i Zoran Rendulić a još uvek nije poznato ni da li stanje Huga Vieire dozvoljava da Portugalac odigra svih 90 minuta.

Bivši štoper Čukaričkog Zoran Rendulić povredio je zadnju ložu i očekuje ga najmanje sedam dana pauze što znači da će sigurno propustiti gostovanja u Humskoj i Čelarevu, a pitanje je hoće li biti u protokolu za duel sa Vojvodinom.

Interesantno je da je Zoran Rendulić u toku prethodne sezone takođe morao da preskoči "večiti" derbi u Humskoj zbog povrede koja ga je zadesila pred utakmicu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Friday, 16.09.2016
12:44

Ово не ваља. Ја сам очекивао да че Рендула играти.