Rendula izgubio trku, evo ko će činiti štoperski tandem pod Rudnikom

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 24.11.2016.
09:42
Izvor: Sportske.net

Fudbalere Crvene zvezde u subotu očekuje još jedno u nizu teških gostovanja, a kadrovska situacija čini još težom misiju osvajanja sva tri boda u Gornjem Milanovcu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije u subotu će kompletirati ciklus od tri uzastopna gostovanja u Superlig, a plan je da se nakon pobeda u Čačku i Kruševcu osvoji i Gornji Milanovac.

Trenera Miodraga Božovića uoči gostovanja Metalcu muče mnoga pitanja vezana za sastav tima, pošto za duel pod Rudnikom strateg crveno-belih ne može da računa na povređenog kapitena Lukovića, ali ni na duže odsutnog Gelora Kangu.

Da stvar bude gora, na povredu se ove nedelje žalio i Zoran Rendulić zbog čega je klub odlučio da vrati sa pozajmica Miloša Stojanovića i Adama Mičela.

Zoran Rendulić je u odsustvu Aleksandra Lukovića trebalo da zauzme mesto u startnoj postavi ali će zbog povrede morati da propusti gostovanje Metalcu, što znači da Miodrag Božović ima samo jednu opciju.

Štoperski tandem u Gornjem Milanovcu činiće Francuzi Damjan Le Talek i Tomas Fibel što svakako nije najsrećnije rešenje, uzveši u obzir da je prvi prinudno prekomandovan na mesto štopera upravo zbog loših partija drugonavedenog.

Utakmica 17. kola domaćeg šampionata između Metalca i Crvene zvezde zakazana je za subotu od 15 časova, a navijačima ostaje nada da će Francuzi uspeti da odbiju nalete domaćeg tima i omoguće Filipu Manojloviću da nastavi dobru seriju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Thursday, 24.11.2016
22:22

Стварно шта треба да се деси да Милош Стојановић заигра за први тим.

avatar
jv
Thursday, 24.11.2016
13:40

Dajte sansu Stojanovicu, mali je odlican!

avatar
ZubA
Thursday, 24.11.2016
12:37

Stavi povratnike Grofe na stopere. Nista neces da izgubis, a mozes mnogo da dobijes.

avatar
Al(a)din
Thursday, 24.11.2016
12:16

Rendula je bolji od Fibela

avatar
Malo veliki covek
Thursday, 24.11.2016
12:10

Nije los Talec na poziciji stopera, nije ni savršen, ali verujem da moze odraditi posao na jednoj utakmici.