Remi Zvezde, na terenu Petković i Jovović!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 21.04.2015.
19:50
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Šampion Srbije odigrao je u utorak prijateljsku utakmicu protiv srpskoligaša sa Novog Beograda a duel sa IMT-om bio je prilika da se posle šest meseci pauze na teren vrati desni bek Marko Petković.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nedelja u kojoj fudbaleri Crvene zvezde igraju najvažniju utakmicu sezone počela je remijem kombinovanog tima šampiona Srbije sa srpskoligašem IMT-om.

IMT je bio gost Crvene zvezde na pomoćnom terenu stadiona "Rajko Mitić" a kontrolna utakmica završena je remijem rezultatom 2:2 (0:1).

Utakmicu je obeležio povratak Marka Petkovića koji je više od šest meseci posle povrede ligamenata zaigrao za Crvenu zvezdu sa kapitenskom trakom na ruci, ali i debitantski nastup Vladimira Jovovića koji je stigao iz Sutjeske.

Kombinovani sastav Crvene zvezde imao je problema sa kvalitetnim rivalom koji je prvi stigao do prednosti udarcem Savićevića iz slobodnog udarca u 35. minutu utakmice.

Crveno-beli su zaigrali znatno agilnije u drugom delu utakmice pa su do potpunog preokreta stigli za svega dva minuta igre u periodu od 72. do 73. minuta susreta. Nenad Gavrić i Vukan Savićević režirali su preokret ali je Zvezda uspela da sačuva prednost svega tri minuta.

Lošu intervenciju odbrane Crvene zvezde iskoristio je Jeremić koji je sam izašao pred Damira Kahrimana i uspeo da ga savlada za konačnih 2:2.

Crvena zvezda: Kahriman, Petković, Lazić, Mbođ, Đorđević, Grujić, Ristić, Bosančić, Avramovski, Gavrić, Savićević

Igrali su još: Cvetković, Jovović, Stupić i Orlandić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Радослав Хлапен
Wednesday, 22.04.2015
02:10

klasicna fora lalatovica da opusti protivnika, ne otkriva karte čisto da se odradi jedan trening više.

avatar
Marko Kralj
Tuesday, 21.04.2015
23:19

Tako ce biti i za vikend..na nasu zalost.

avatar
Zoran GGMU CG
Tuesday, 21.04.2015
20:24

ni 3 mesto nije za njih da se sve normalno odvija ali dzabe im kad nece vidjet titulu 8 uzastopnih god

avatar
Realan 1
Tuesday, 21.04.2015
20:13

Kaze: Kombinovani tim zvezde imao je problema sa kvalitetnim rivalom? Tim koji hoce da uzme titulu imao problema sa srpskoligasem?? Nema veze sto je kombinovan sastav.To je za zaljenje.Vi hocete titulu? 3. mesto vasa realnost!