Remi Partizanovih kadeta na startu prestižnog turnira

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 09.03.2017.
20:20
Izvor: Sportske.net

Kadetska selekcija fudbalskog kluba Partizan odigrala je u četvrtak prvi meč na turniru "Bepe Viola" u Arcu i remizirala sa ekipom Lacija.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Gradić Arco u blizini Verone ugostio je šesnaest kadetskih ekipa iz Italije i Evrope koje će se u narednih pet dana boriti za trofej na turniru "Bepe Viola".

Radi se o 46. izdanju turnira koji se igra u čast nekadašnjeg sportskog novinara, a kadetska selekcija Partizana dobila je poziv za učešće.

Kadeti vicešampiona Srbije odigrali su u četvrtak prvu utakmicu grupne faze turnira i remizirali sa vršnjacima Lacija. Regularni tok susreta završen je rezultatom 2:2 a crno-beli su posle penala slavili sa 5:4.

Uprkos tom trijumfu Partizan je upisao samo bod, ali je ostao u trci za prvo mesto koje vodi u polufinale. Crno-beli će u petak odmeriti snage sa reprezentacijom okruga Trentina, a u subotu će im rival biti Sasuolo.

Na turniru učestvuju kadetske selekcije Intera, Rome, Napolija i drugih italijanskih klubova, a Partizan i Nodsjiland predstavljaju ostatak Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke