Remi "Brđana", brine povreda Zorića

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 08.02.2017.
18:58
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Čukaričkog remizirali su sa ruskim Uralom na petom kontrolnom susretu odigranom na Kipru u sklopu priprema za prolećni deo sezone.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Superligaš sa Banovog Brda odmerio je u sredu snage sa trinaestoplasiranim timom ruske Premijer lige i upisao prvi remi.

Čukarički i Ural remizirali su rezulatom 1:1 (1:0) a čitav meč ostaće u senci povrede Darka Zorića čije bi duže odsustvo predstavljalo veliki hendikep za "Brđane".

Izabranici Nenada Lalatovića bolje su ušli u meč i stvorili dve izgledne prilike preko Zorića i Bojića, dok je Ural svoju najbolju šansu propustio u 41. minutu kada je Pavljučenko glavom šutirao tik pored gola.

U poslednjem minutu prvog dela igre "Brđani" su postigli gol i tako krunisali bolju igru u prvom poluvremenu. Strelac vodećeg gola za Čukarički bio je Aleksandar Jevtović.

Već na početku drugog poluvremena Ural stiže do poravnanja preko Vladimira Iljina koji je dočekao loptu na drugoj stativi i lako je sproveo u mrežu.

Nenad Lalatović je u 60. minutu uveo u igru Docića pošto se povredio Zorić, a do kraja utakmice šansu je dobio i Petar Bojić.

Poslednju kontrolnu utakmicu na Kipru Čukarički će odigrati u petak, 10. februara, protiv rumunske Olimpije, a dan kasnije sledi povratak za Beograd.

ČUKARIČKI: Petrić, P. Jovanović, Bašanović, Mašović, Đurić, Kajević, Bojić, Zorić, Srnić, Obradović, Jevtić;

URAL: Zabolotni, Balažic, Dinga, Dansev, Pavljučenko, Lungu, Kulakov, Dmitrov, Iljin, Lomakin, Emeljanov;

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke