Rekonstrukcija - Partizan ostaje bez sedmorice!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 14.05.2016.
10:21
Izvor: Sportske.net

Partizan definitivno neće izgledati kao ove sezone, Ivan Tomić i Ivica Iliev imaju drugačije planove.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Napomenuo je juče sportski direktor Partizana, Ivica Iliev, da će dovesti 6-8 pojačanja u narednom prelaznom roku, kao i da će tim ostati bez nekoliko standardnih prvotimaca.

Trener Ivan Tomić ima svoju viziju za narednu sezonu i nekolicini igrača daće zeleno svetlo u potrazi za novim klubom.

Partizan bi mogao vrlo dobro i da zaradi, pošto planiraju da prodaju nekoliko standardnih igrača ove sezone.

Takav je Darko Brašanac, došlo je vreme za rastanak sa Partizanom, klub mu je dao dozvolu da pregovara sa drugima i veoma su male šanse da ga i sledeće godine gledamo u Partizanu. Imajući u vidu da je povremeni reprezentativac i da je ove sezone bio jedan od najstandardnijih u Partizanu, klub iz Humske ulice bi mogao baš dobro da zaradi na njemu.

Valeri Božinov, takođe, ima dozvoli da pregovara sa drugima. Najbolji strelac Partizana je ove sezone došao među crno-bele po trofej, uspeo je u svojoj misiji i sada je došlo vreme za rastanak ukoliko naiđe dobra ponuda.

Alen Stevanović je stigao u Partizan nešto kasnije, ali nije bio u potpunosti na svom nivou. Crno-beli bi i za njega mogli da zarade, baš kao i za Sašu Lukića. Obojica su jedno vreme bili starteri, ali su kasnije izgubili mesto među 11.

To nije sve, Ivan Petrović, zadnji vezni koji se uopšte nije naigrao u Partizanu, zatim levi bek Aleksandar Subić i golman Filip Kljajić imaju dozvolu da napuste klub.

Dakle, sledi velika rekonstrukcija u prvom timu Partizana, videćemo da li će uspeti na vreme da sklope kockice pred početak evropskih takmičenja i takmičenja u domaćem šampionatu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

47 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ercov
Saturday, 14.05.2016
21:46

Gledajuci realno, po kvalitu i igrackim mogucnostima za sledecu sezonu i kvalifikacije u Evropi, ako zelimo da uradimo nesto vise i konkretnije,dres prvog tima sa pravom zasluzuju samo Saranov, oba desna beka Vulicevic i Bandalovski,Gogua, Jovanovic,Everton, i Mihajlovic. Sale kapiten svojim iskustvom moze uvek pomoci jedno poluvreme,Brasanac i Bozinov najverovatnije odlaze. Vlahovic, Milenkovic,Bogosavac,Birmancevic,Kosovic,Golubovic, M.Stevanovic i Jovanovic su svetla buducnost Partizana ali trenutno, nisu nivo fudbalera koji bi mogli ravnopravno da se nose sa protivnicima u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

avatar
Loris Karius
Saturday, 14.05.2016
15:02

Od njih jedino u ovom trenutku po mom mišljenju treba da se ostavi Lukić. Uz Evertona na sredini može dosta da napreduje.

avatar
brekbaCh
Saturday, 14.05.2016
17:31

Koliko sam ocekivao od njega, i nije nesto..

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 14.05.2016
18:02

Možda, ali samo u slučaju da Ilić završi karijeru i da Brašanac ode.

avatar
PLAYBOY
Saturday, 14.05.2016
13:58

Ko ce kupiti debelog Bozinova? Njega nece niko ni dzabe!

avatar
PovratakraljaXXXVIII
Saturday, 14.05.2016
15:23

Kupiće ga oni koji posluju tako što veruju menadžerima i više gledaju statistiku nego celokupan učinak na terenu.

avatar
Vladanton
Saturday, 14.05.2016
21:01

Albanski mediji: Savićević glasao za prijem tzv. Kosova u UEFA ...legendo jsd-a... tugo.

avatar
Legenda JSD
Saturday, 14.05.2016
16:45

Koja crna statiistika. Lik dosao kod vas iz druge lige Italije. Kad je igrao u Sitiju, taj isti Siti je bio deveti u PL. Isto vazi i za ostale klubove. Svi su bili u kanalu kada je on igrao za njih. U prilog tome govori podatak da je prvi trofej u zivotu podigao sa partizanom. Jaka karijera, nema sta hahaha :) najbolje da ga prodate po kilogramu, tu cete dobre pare da uzmete hahahah :)

avatar
pjer
Saturday, 14.05.2016
13:21

ma da dajte tog subica, sta ce nam. a samo zadrzite sasu ilica da ne ode, i jos kad bi doveli damira cakara razbili bi taj cukaricki ....

avatar
Saturday, 14.05.2016
12:55

Nzm sto Brasanac da ide xD jedino ako mogu za dobre pare da ga prodaju,a takodje ne treba da ide Lukic odlicna igrac mlad je i treba da ostane,e sada Stevanovic bi mogao da ostane kao i Bozinov,jedino ako i za njih mogu dobre pare da uzmu onda sto da ne :D

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 14.05.2016
18:03

Verovatno i sam hoće da ide, on je u Partizanu već od 2010 (dobro bio je i u Smederevu na pozajmici, ali dečko je zaslužio da ode i zaradi neke ozbiljne pare).

avatar
Sunday, 15.05.2016
11:56

samo neka partian uzme za njega dobre parice :D

avatar
Srđan Klačar
Saturday, 14.05.2016
12:48

Subić ne smije otići, zahvalnijeg beka dugo nismo imali

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 14.05.2016
18:03

I ja se nadam da će Subić dobiti šansu

avatar
BODJA
Saturday, 14.05.2016
11:53

Zasto Subic? Decko je odlican igrac...

avatar
magister
Saturday, 14.05.2016
11:16

Mislim da je ovo spekulacija, da će neki od pomenutih zaista otići, a neki ne, ali da će se pridodati još neki. Mislim da je važno da Partizan bazira igru na onome što već ima i da se to nadograđuje. Ono što je za igru važno je uigravanje tandema i po sredini i na desnoj strani, da bi se dobilo na ubojitosti, koja postoji na levoj. Alen S. ima prostora za napredak i ne bih ga se lako odricao. Ako se za Brašanca, koji mi je ljubimac i Lukića, jako talentovanog, dobiju veliki novci, koji bi omogućili popunjavanje na svim pozicijama, onda OK.

avatar
Baxter Stockman
Saturday, 14.05.2016
11:05

Kad bi ih sve prodali, a doveli bar 3 bolja kako bi lepo bilo.

avatar
Saturday, 14.05.2016
10:47

*** Saranov (???/Jovicic)- ??? (???), Gogua (Stevanovic), Jovanovic (Milenkovic), Bogosavac (???)- Everton (Radin), ??? (???)- ??? (Golubovic), ??? (Birmancevic), Mihajlovic (???)- ??? (Vlahovic).

avatar
magister
Saturday, 14.05.2016
20:03

Revolt? Siguran u Radina? Na levoj strani imamo Mihajlovića i Bogosavca, što, pogotovo kad im se priključi Brašanac, deluje jako dobro. Takav tandem - trio treba oformiti po desnoj strani... Možda preskromno, ali na mene su dobar utisak ostavili Miloš Petrović (RdnN), Deletić (RadS) i Ovusu, isto iz Surdulice. Doduše protiv nas, sa hektarom praznog prostora za kontre. Ne bih bio prestrog prema Kosoviću, Lukiću, Alenu S. Ali, ako se za Brašanca dobije preko 3m (pre EL), a za ove pomenute preko 1m, pustio bih ih. Inače - ne bih. Milan - Partizan; Milan R NS.

avatar
Saturday, 14.05.2016
20:14

Mislim da moze da zadovolji kao 2-ga opcija, a isto tako mislim i da ce sigurno doci. Slazem se za taj trio po levoj strani, na desnoj su to bar ove polusezone mogli da cine Vulicevic i Zivkovic uz pomoc Evertona. Tesko da cemo u ovom prelaznom roku dobiti i dva i po, a kamoli tri ili vise miliona evra, ali ako dobijemo, i ja bih ove pustio pod tim uslovom iako smo za Lukica imali i 2 miliona, slazemo se...

avatar
thekrcun
Saturday, 14.05.2016
10:47

Subic je najbolji levi bek u ligi,nije mi jasno iz kog razloga nije zadovoljio.

avatar
Vladanton
Saturday, 14.05.2016
10:42

...bolje da se rekonstruise tako sto cemo da raskinemo ugovore i oteramo vazure, vucele, nedice i njima slicne, a da dovedemo batu, mladena...a i tomic moze da ostane. ali, dok je ovakva raspodela u drzavi to su samo pusti snovi.

avatar
Legenda JSD
Saturday, 14.05.2016
16:49

Pa raskinite ugovore, oterajte ih, ko vam brani. Zasto ne stanete uz svoj klub, gde su verni navijaci. Kakva bre drzava, o cemu pricate hahaha :) Kako to, neke dovela drzava, a Tomic i Ilijev dosli onako, slucajno, njih nije drzava dovela. Ma svi se urotili protiv sile od fudbala zvane partizan hahaha :)

avatar
Vladanton
Sunday, 15.05.2016
12:00

i zao mi je sto mi nisu objavili jedan odgovor na tvoje, mada ne vidim zasto nije u skladu sa uslovima koriscenja. malko sam ti objasnio neke stvari, ali me mrzi da prekucavam jer ocigledno ne vredi... ti samo imas provokacije i ocigledno se hranis time. pa, neka ti bude prijatno. kao sto rece jedan od pravoslavnih mislilaca- kakve su ti misli takav ti je zivot.

avatar
Legenda JSD
Saturday, 14.05.2016
22:11

Zaboravih da pitam. Da kao iskusan navijac ne pamtis mozda i finale kad ste igrali protiv Reala. Sigurno prorade emocije kad se setis tog poraza :) Sigurno se dobro slavilo, jel imas neku razglednicu iz tog vremena hahahah :)

avatar
Legenda JSD
Saturday, 14.05.2016
22:06

Zasto ne bih stavio Dejovu sliku, hajde objasni mi? Covek je stao u odbranu stava Srbije. Nije mi jasno na sta aludiras. Sa druge strane za ciku sa slike se zna :) Ta mesta koja pominjes me ne zanimaju ni na razglednici. Cinjenica da si toliko iznerviran mojim komentarom govori u prilog tome da sam u pravu. Bolje prihvati istinu, ma koliko ti se ne svidjala, posto ako pamtis ta gostovanja, to znaci da nisi klinac. Ako kao odrasla osoba ne mozes da pogledas istini u oci, pa stavi prst na celo :) Jos jednom procitaj moj komentar, pa reci sta nije istina. Nemas nikakve argumente hahaha :)

avatar
Vladanton
Saturday, 14.05.2016
19:18

i ajde da ti kazem, niko se nije urotio protiv nas, a ko je kolika sila vidi se na uefinom spisku, nego u partizanu ima malo para da se uzme za razliku od vas, jer mi igramo evropu i prodamo po nekog igraca...ovo sam napisao samo zato sto nisam siguran da ce mi objaviti predhodne komentare iako nisam nikoga vredjao...samo sam te pitao zasto ne stavis dejovu sliku? ;-)

avatar
Vladanton
Saturday, 14.05.2016
18:34

ali eto da kazem... decace dragi, nemoj ti meni da pricas o navijacima, ja pamtim gostovanja u osijeku, vinkovcima, zenici, skoplju... to su mesta koja ti mozes da vidis samo na razglednici...

avatar
Vladanton
Saturday, 14.05.2016
18:31

...evo ga opet vokri...i dalje mi ne odgovaras zasto dejovu sliku ne stavis pa napises legenda czv...meni je nekako gore kad mi brat zabode noz u ledja al dobro, to sve govori o tebi... da znas, divim ti se samo dokuci u kom smislu...razmisljam samo da li da odgovorim, ali mi se cini da bi bilo po onoj narodnoj o saputanju gluvom i namigivanju slepom...

avatar
mile stojkovic
Saturday, 14.05.2016
10:42

Da zarade na Bozinovu i ALENU?! Bozinov nece nigde..jer covek mora da sredi kilazu da bi igrao bilo gde..To samo u Partizanu moze sa takvom fizickom spremom da igra. AA STEVANOVIC..njega nazad u SRPSKU LIGU..

avatar
Saturday, 14.05.2016
10:42

** Saranov (???/Jovicic)- ??? (???), Gogua (Stevanovic), Jovanovic (Milenkovic), Bogosavac (???)- Everton (Radin), ???, ??? (Golubovic)- ??? (Birmancevic), Mihajlovic (???)- Vlahovic (???/Jovanovic).

avatar
Saturday, 14.05.2016
10:39

Partizan ce dobro zaraditi od Brasanca..... Nije sve ovo lose... Jedino bi Stevanovica zadrzao... !

avatar
Saturday, 14.05.2016
10:37
avatar
Saturday, 14.05.2016
10:34

Dodajte tu jos i Bandalovskog, Vulicevica, Jevtovica, Fofanu, mozda cak i Balazica i Kosovica (ako nista drugo, uzimaju to mesto stranca), Zivko Zivkovic, Milos Ostojic i Nemanja Petrovic se podrazumevaju, Sasa Ilic da zavrsi karijeru, a Andrija Zivkovic da se oduzi Partizanu!!! Z. Zivkovic- Vulicevic, Ostojic, Balazic, Subic- Jevtovic, Brasanac, Ilic- A. Zivkovic, Bozinov, Stevanovic. Klupa: Kljajic, Bandalovski (moze i beka (oba) i stopera), N. Petrovic, I. Petrovic, Kosovic, Lukic, Fofana. Naravno, ne mozemo sve ovo prodati u letnjem prelaznom roku, ali mozemo do kraja kalendarske godine ili bar amo pocetkom sledece. Saranov (???/Jovicic)- ???, Gogua (Stevanovic), Jovanovic (Milenkovic), Bogosavac- Everton (Radin), ??? (Golubovic)- ??? (Birmancevic), ???, Mihajlovic- Vlahovic (Jovanovic).

avatar
Saturday, 14.05.2016
12:15

I Cirkovic da ode, naravno. Z. Zivkovic- Vulicevic, Cirkovic, Balazic, Subic- Jevtovic, Brasanac, Ilic- A. Zivkovic, Bozinov, A. Stevanovic. Klupa: Kljajic, Bandalovski (i Ostojic ako je uopste pod ugovorom:)), N. Petrovic, I. Petrovic, Kosovic, Lukic, Fofana.

avatar
paok
Saturday, 14.05.2016
15:48

Pa ako ode toliko igraca nece imati ko da igra. Nema sanse da svi odu za koje pises. Jednostavno kome ces ih uvaliti.