Reakcije ''Grobara'' - Zašto Božinov treba da bude starter i zašto Iliev danas dobija pohvale?

Autor: Darko Mitrović
subota 29.10.2016.
19:04
Izvor: Sportske.net

Zanimljivi komentari navijača crno-belih posle najnovijeg trijumfa ekipe Marka Nikolića u Superligi.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana su kao gosti večeras savladali Radnik u Surdulici sa 3:1, izveštaj možete da čitate OVDE, a u prilogu su neke od reakcija pristalica crno-belih posle ove utakmice.

Očigledno, brazilski tandem Leo-Evi i dalje ih impresionira, a navijači ne zaboravljaju i ko je najzaslužniji što njih dvojica sada igraju u Partizanu.

Iako ovoga puta nije bio među strelcima, Valeri Božinov je takođe bio zapažen u ekipi Partizana, sada se istakao asistencijama...


-- -- -- -- -- --

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dzo
Sunday, 30.10.2016
00:01

Pa prosto,zato sto je do sad efikasniji od Djurdjica.

avatar
caboom
Saturday, 29.10.2016
21:08

Bozinov je klasa.

avatar
Maximovic
Saturday, 29.10.2016
19:20

Boza se izgleda bolje snalazi na poziciji ofanzivnog veznog nego u spicu :D

avatar
Povratak kralja 44
Saturday, 29.10.2016
19:14

Đurđević je moj ljubimac, tip napadača i karakter igrača kakvog volim i to sam isticao još dok je igrao u Radu, a dobro je poznato da je prošao zvezdinu školu ali kad je nešto stvarno dobro nemam problem da pohvalim. Malim Milenkovićem koga je izmislio Tomić, dvema bombama Ilieva u vidu Evertona i Leonarda i konačno dolaskom Đurđevića dobili smo kostur tima koga bismo morali da sačuvamo više sezona. Radin je danas dobio prvi put ozbiljnu šansu i pokazao zašto nije promašaj, došao je bez obeštećenja za prosečnu platu, a sigurno je da ne može da nosi igru u kvalifkacijama za LŠ ali je odličan igrač za rotaciju u SL na šampionskom putu. Ja ću opet ponoviti da Iliev nema nijedan promašaj, sve koje je doveo imaju kvalitet bar za SL. Božinov je odigrao prvih 25 kako treba uvek da igra, odlično, a onda je padao do pauze, nakon pauze smo s njim na terenu bili kao s igračem manje. Da je oko 50' zamenjen dobili bismo još ubedljivije. Čim smo nastupili bez Jevtovića i sa Božinovim koji je bio veoma angažovan prvih 25' udavili smo protivnika presingom i došli do laganih 2:0, to je model, ko to može većim delom utakmice može da igra za Partizan, ko ne može nije mu mesto u Partizanu. Kako sada stvari stoje Jevtović to nikad neće ni moći, a Božinov može samo 25', a npr. Radin i Everton bi mogli 2 dana.

avatar
caboom
Saturday, 29.10.2016
20:02

Zasto toliko ne volis Bozinova? Klasa je, pricas sta oces. Cuj samo " samo 25 minuta"...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Saturday, 29.10.2016
19:07

Jaime, umukni...