Rastu tenzije u Omladinskoj ligi, Zvezda melje, sve je bliža vrhu!

Autor: Darko Mitrović
subota 15.04.2017.
17:50
Izvor: Sportske.net

Kako se bliži sam finiš Omladinske lige Srbije, sve je uzbudljivije i neizvesnije ko će u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Ovog vikenda igra se 24. kolo, a prednost vodećeg Brodarca u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu istopila se na samo tri boda!

Crveno-beli su u ovom kolu bili najubedljiviji, slavili su kao gosti protiv ekipe Rada sa čak 6:1 i sada imaju 56 osvojenih bodova.

Epilog je po njih mogao da bude još povoljniji, ali je Brodarac u poslednjim trenucima meča uspeo da dođe do boda na svom terenu protiv ekipe Čukaričkog.

Taj meč je završen rezultatom 1:1, pa lider sada ima ukupno 59 osvojenih bodova, a prema dostupnim informacijama bilo je mnogo tenzija na ovoj utakmici, čak je došlo i do incidenta između jednog od predstavnika Brodarca i fudbalera Čukaričkog Save Radića.

Partizan je i definitivno ispao iz trke za prvo mesto, pošto ni ovoga puta nije uspeo da pobedi. Crno-beli su gostovali ekipi Vojvodine i remizirali rezultatom 1:1.

Sada Partizan zaostaje velikih pet bodova za drugoplasiranom Crvenom zvezdom, iako su pre dva kola ove dve ekipe bile izjednačene.

Stanje na tabeli šest kola pre kraja sezone: Brodarac 59, Crvena zvezda 56, Partizan 51, Voždovac 45 (meč manje), Čukarički 43...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SvetskiSampion
Sunday, 16.04.2017
11:52

Sta je sa klubom koji ima najbolju omladinsku skolu u nasoj galaksiji?

avatar
Vanja Grubač
Sunday, 16.04.2017
11:36

Samo naivni mogu da veruju da Kokezin Brodarac neće posustati a da mašina koja melje neće igrati omladinsku ligu šampiona.Kompletan savez radi na tom projektu i sve je ovo samo farsa kao uostalom i liga seniora.

avatar
svojnasvome
Sunday, 16.04.2017
10:38

Partizan omladinsku ligu igra sa kadetima a omladinci su u teleoptiku u odnosu na ostale......i partizan ne povlaci pred jace meceve igrace koji bi mogli da igraju tipa bošnjak jovanovic vlahovic......u odnosu na npr cz koja je povukla adzica.....LS za ovaj uzrast je samo veliki trosak za klub a ovi partizanovi kadeti su npr igrali turnir u italiji gde su dobili romu 4 1 u polufinalu a izgubili finale od atalante sa 1 0....sad sa generacijom mlajom godinu dana dobiju valensiju a izgubili od bilbaa u finalu...tu se vudi il ne vidi