Rastavac: "Utakmice sa Zvezdom nose posebnu draž"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 30.07.2015.
17:17
Izvor: Sportske.net, fkradnickinis.rs

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Milan Rastavac rekao je da će njegova ekipa svojom filozofijom igre pokušati da ostvari povoljan rezultat na gostovanju Crvenoj zvezdi čija će najjača oružja biti kontranapad i prekidi.

Beta/SašaĐorđević/Ev
Beta/SašaĐorđević/Ev

Povezane vesti

Prva utakmica trećeg kola domaće Superlige na programu je već u petak od 20 časova kada aktuelni vicešampion Srbije na stadionu "Rajko Mitić" dočekuje niški Radnički.

Beogradski crveno-beli u duel sa Radničkim ulaze nakon remija sa Metalcem, dok su Nišlije u prethodnom kolu ostvarile trijumf nad OFK Beogradom na "Čairu".

"Ovakve utakmice nose posebnu draž, svi se radujemo ovom meču. Putujemo u Beograd sa najvišim ambicijama. Poštujemo protivnika, kao i sve ostale. Imamo našu filozofiju igre. Verujem da će nam to biti dovoljno za pozitivan rezultat" rekao je trener Radničkog.

Milan Rastavac je debitovao na klupi Radničkog početkom godine baš u duelu sa Crvenom zvezdom kada je superligaš iz Niša izborio remi. Pred novi okršaj sa crveno-belima Rastavac otkriva šta su prednosti i mane beogradskog sastava.

"Povoljna okolnost za nas je što je Zvezda napravila dosta promena, a period uigravanja trajaće dosta dugo. Potrebno je da sprečimo kontranapade. Dobri su iz prekida, moramo da smanjimo broj situacija iz kojih mogu da ugroze naš gol. Upoznati smo sa svim karakteristikama Crvene zvezde i verujem da imamo odgovor na sve što Zvezda može da nam priredi" dodao je Rastavac.

Kada je u pitanju kadrovsko stanje pred duel sa Crvenom zvezdom, trener Radničkog neće moći da računa na povređene Antona Zemljanuhina i Ivana Pejčića, dok su pravo nastupa stekli Bojan Đorđević i Lazar Rosić.

Strelac pobedonosnog gola u duelu sa OFK Beogradom Petar Đuričković i sam je nekada nosio dres Crvene zvezde ali poručuje da mu na stadionu "Rajko Mitić" neće nedostajati motiva.

"Očekuje nas lepa utakmica u dobroj atmosferi. Spremni smo za to. Već smo pokazali prethodne sezone da možemo da se nadigravamo sa velikim klubovima. Puni samopouzdanja putujemo u Beograd gde očekujemo da dođemo do dobrog rezultata. Igramo protiv dobrog tima, meni i mojim saigračima neće manjkati optimizma" kazao je Đuričković.

Utakmica trećeg kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Radničkog iz Niša igra se u petak od 20 časova na našem najvećem stadionu a karte za ovaj meč neće biti naplaćivane.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Thursday, 30.07.2015
19:17

Samo hrabro i bez precenjivanja protivnika, nista nisu bolji od nas... Filipovic, Raul, Bulat, Lakic-Pesic, Bulatovic, Kolarevic, Bogdanovic, Marjanovic, Aca kapiten, Djurickovic i Trifunovic... dati sansu Mrkicu, Tomicu i mladom Mitrovicu...

avatar
Srba Stamenkovic
Thursday, 30.07.2015
17:59

Rastavac je fantastican trener mozda i najbolji u nasoj ligi.