Rastavac: "Teško je bilo nadoknaditi dva gola iz kiksa"

Autor: Beta Beta
nedelja 12.03.2017.
20:46
Izvor: Beta

Trener Radničkog iz Milan Rastavac rekao je da je njegovim fudbalerima bilo teško da nadoknade dva primljena gola u meču protiv Novog Pazara u Nišu, koji je završen 2:2.

Beta/SašaĐorđević/Ev
Beta/SašaĐorđević/Ev

Povezane vesti

Radnički iz Niša i Novi Pazar remizirali su u nedelju u okviru 26. kola Superlige Srbije, a gosti su na "Čairu" dva puta imali prednost.

"Najavljivao sam da ne možemo da očekujemo laku utakmicu, i tako je i bilo. Nemam previše zamerki na ono što smo pružili kroz igru, ali desila su nam se dva kiksa iz dva prekida i posle je to teško nadoknaditi", rekao je Rastavac novinarima posle utakmice.

Novi Pazar je danas dva puta vodio, a Radnički je drugi put izjednačio posle autogola. Radnički je tako prekinuo mini-seriju od tri vezane pobede, i pao je na peto mesto, pošto ga je pretekao Napredak.

"Znamo svi kakav je ovde teren, bilo je teško ubrzati igru, a protiv ovako organizovanog i voljnog Pazara, teško je bilo dolaziti do prilika. Moramo da idemo dalje, okrećemo se sledećim utakmicama, sledećim rivalima, a nadam se da ćemo iz ove utakmice izvući pouke. Kada se vreme bude prolepšalo i naš teren biti u boljem stanju i tada ćemo imati mogućnosti da pružimo i kvalitetnije igre", rekao je Rastavac.

Novi Pazar je poslednji na tabeli, a trener ekipe Nebojša Vučićević kazao je da je njegovom timu bilo teško da igra na lošem terenu.

"Bilo je teško igrati po ovakvom terenu i po ovakvom vremenu, ali drago mi je da se publika vratila na 'Čair'. Podsetio sam se igračkih dana kada je Radnički bio strašno jak, mislim da je moj kolega Rastavac zaslužan za to, jer je stvorio jedan moćni Radnički. Za 12 dana priprema, nismo bili tako loši. Čestitam svojim igračima, isprsili smo se pred jednim odličnim Radničkim", rekao je Vučićević.

Nišlije u narednom kolu gostuju u Bačkoj Palanci, dok će Novvi Pazar ugostiti Radnik iz Surdulice.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke