Rastavac komanduje juriš na Humsku!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.02.2015.
19:00
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Radničkog iz Niša nada se da će njegovi izabranici ponoviti dobro izdanje iz duela sa Crvenom zvezdom na gostovanju Partizanu, a kao recept za pozitivan rezultat u Humskoj vidi što češće napade na gol Milana Lukača.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS

Povezane vesti

Ako je suditi prema izjavama koje je trener niškog Radničkog dao uoči gostovanja Partizanu, "Real sa Nišave" u Humsku stiže da se nadigrava sa aktuelnim viceprvakom Srbije.

Remi sa Crvenom zvezdom na "Čairu" osokolio je Milana Rastavca i njegove izabranike, pa strateg Radničkog veruje da će kvalitetna igra biti ponovljena na gostovanju Partizanu.

"Igra iz prvog poluvremena meča sa Zvezdom jeste pokazala je određenu čvrstinu i homogenost, pa i neki bezobrazluk, što svakako ohrabruje. To je bilo dobro za ovaj nivo igre i uigranosti koji mi sada imamo, ali sigurno je da očekujem da to popravimo" kaže Rastavac.

Radnički je minulog ponedeljka nadigrao prvaka države tokom prvog poluvremena ali će u subotu biti na većem iskušenju jer igra protiv lidera JSL i to na gostujućem terenu.

"Verujem da će svi igrači koji budu dobili priliku odgovoriti zahtevima igre. Nadam se da ćemo se i u Beogradu predstaviti kao tim koji zna šta hoće i koji ume da igra fudbal" dodao je Rastavac a prenose "Južne vesti".

U klubu iz Niša ne pamte kada su poslednji put odneli bod(ove) iz Humske ali strateg "Reala sa Nišave" veruje da ima recept za pozitivan rezultat u subotnjem duelu sa crno-belima.

"Ono što sigurno znam je da mi ne smemo sebi da dozvolimo da dugo vremena budemo u podređenom položaju. Tražićemo ideju pomoću koje ćemo pokušati da ugrozimo njihov gol. I to što češće" zaključak je Milana Rastavca.

Fudbaleri Radničkog odlaze u goste Partizanu kao pretposlednja ekipa na tabeli sa 13 osvojenih bodova a duel sa "Parnim Valjkom" zakazan je za subotu od 17 časova na stadionu u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ujka Vanja
Friday, 27.02.2015
20:16

E mosa,nece braniti Lukac nego Zivko Zivkovic! Neka onda Nislije napadaju gol Lukaca ali na pomocnim terenima Teleoptika. :D

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Friday, 27.02.2015
21:16

To je i meni odmah zapalo za oko, propade mu strategija:-D

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Saturday, 28.02.2015
09:35

Ako mozes da procitas misli i ovom treneru, dosapni nesto Marku Nikolicu:-D

avatar
ujka Vanja
Friday, 27.02.2015
21:51

Haha,citam ti misli Voltere. :))