Rastavac ide u Mančester Siti!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 17.11.2016.
09:16
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Odmah po završetku jesenjeg dela sezone, trener niškog Radničkog ''pakuje kofere'' i putuje na Ostrvo!

Beta/SašaĐorđević/Ev
Beta/SašaĐorđević/Ev

Povezane vesti

Jesenja sezona u Superligi biće okončana 14. decembra, utakmicama 21. kola, a samo tri dana kasnije, trener Radničkog iz Niša Milan Rastavac biće u Engleskoj, konkretno u Mančester Sitiju, prenosi današnji ''Žurnal''!

Četrdesettrogodišnji srpski stručnjak, koji već par sezona ostvaruje odlične rezultate sa Radničkim i održava svoju ekipu u vrhu srpskog fudbala dobio je priliku, ali i čast da od 17. do 24. decembra bude gost jednog od vodećih premijerligaških klubova.

Naravno, Rastavac će u tom periodu moći da prati rad Papa Gvardiole, njegove treninge i utakmice Mančester Sitija, a velike zasluge za dolazak trenera Radničkog na Ostrvo ima i naš reprezentativac Aleksandar Kolarov, koji je uz dogovor sa klubom i pozvao Rastavca.

Srpski stručnjak ne krije zadovoljstvo zbog prilike koja mu se ukazala.

''Ne sumnjam da će moj boravak u Englekoj biti od značaja za moju karijeru i jedva čekam da krenem'', iskren je Rastavac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Thursday, 17.11.2016
15:58

Pih, sumnjam da moze nesto da nauci od coveka koji je vodio ekipe koje bi i malo dete i svaki prosecan covek koji prati fudbal, lako je Barsi i Bajernu, gde je sada u Siti se pogubio, nema nista da osvoji, ali za imidz i reputaciju posto je Gvardiola u tim fudbalskim sredinama bog onda neka ali vece znanje i taktiku ima Mima neko li Pep... p.s. da uzmu po jednu utakmicu da vode Siti i jedan i drugi Mima bi imao bolji rezultat... a vi pljuvaci samo navalite da branite Pepa, slatko cu se smejati...

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 17.11.2016
18:08

To ti je veciti problem sa tim najvecim klubovima. Koji je trener dovoljno dobar za njih? Svakog mozes da osporavas na tu kartu, a zasto ti mislis i kako bi objasnio da su svi oni uzeli bas njega? :-D Jednom i mozes da se zeznes iako bas i ne verujem u slucajnost, ali ovo je vec treci jak klub koji taj covek vodi...

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 17.11.2016
11:20

Rastavac rastaman:-D

avatar
Radovan Filipovic
Thursday, 17.11.2016
12:31
avatar
Radovan Filipovic
Thursday, 17.11.2016
15:26

Ništa ja tebi nisam rekao, niti sam te pitao.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 17.11.2016
14:48

Video sam da ga neki tako zovu, a i meni je to bila prva asocijacija, iskuliraj...